Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dancila: Iohannis vrea exterminarea PSD. Vad de la portavocea presedintelui ca eu ar trebui sa merg in fata procurorilor

Adevărul Adevărul,
Dancila: Iohannis vrea exterminarea PSD. Vad de la portavocea presedintelui ca eu ar trebui sa merg in fata procurorilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca seful statului, Klaus Iohannis, vrea exterminarea PSD, astfel ca se intreaba daca va vrea sa dispara si USR, PMP si UDMR daca nu va fi de acord cu acestea. continuă pe Adevărul

Gigi Becali, declaratii soc despre confruntarea Dancila-Iohannis. Latifundiarul a rabufnit: Nu se poate!

Gigi Becali a avut un nou derapaj, in momentul in care a fost intrebat cu privire la refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la dezbaterea cu Viorica Dancila. Patronu FCSB a declarat ca un barbat nu poate participa la o dezbatere cu o femeie pentru ca asa scrie in Biblie, iar o femeie nu .

Viorica Dancila: Domnul Iohannis traieste in alta lumne, se vede stapan in stratosfera. Ce ar vrea liderul PSD sa dezbata cu Klaus Iohannis

Miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PSD, Viorica Dancila, si-a reluat invitatia la dezbatere adresata presedintelui Klaus Iohannis si i-a prezentat acestuia si o lista de teme.

Viorica Dancila: Domnul Iohannis traieste in alta lume, se vede stapan in stratosfera. Ce ar vrea liderul PSD sa dezbata cu Klaus Iohannis

Miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PSD, Viorica Dancila, si-a reluat invitatia la dezbatere adresata presedintelui Klaus Iohannis si i-a prezentat acestuia si o lista de teme.

Viorica Dancila: Ne indreptam spre un monopol de putere. Iohannis vrea puterea absoluta

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, VioricaDancila, sustine ca presedintele Klaus Iohannis vreasa aiba puterea absoluta in Romania. Sunt foarte multe lucruri care sunt nefiresti.

Viorica Dancila: Iohannis nu da dovada de barbatie, nu vrea sa vina la o confruntare cu o femeie

Viorica Dancila a dezmintit zvonurile conform carora ar fi avut o disputa cu Claudiu Manda in timpul sedintei PSD. Fostul premier a spus ca doar au existat discutii cu privire la turul doi al alegerilor.

Lovitura pentru Dancila! Iohannis anunta un alt tip de dezbatere, fara sefa PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca martea viitoare va participa la o dezbatere la care vor fi.

Mesajul lui Iohannis pentru votantii PSD: Drag electorat PSD-ist, e bine asa? Daca nu, votati Iohannis! (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca nu ar avea ce sa o intrebe pe Viorica Dancila, dar i-ar spune electoratului PSD sa-l voteze pe el daca nu e multumit de cum a ajuns Romania sub guvernarea PSD. intrebat ce.

Noua linie de comunicare electorala a Vioricai Dancila: Iohannis are dosare penale si datorii la stat

Ajunsa in turul doi al prezidentialelor, Viorica Dancila isi schimba strategia de comunicare. Imediat dupa sedinta Comitetului Executiv, Dancila a insistat ca presedintele are dosare penale, ca are sase case, ca nu-si plateste taxele catre stat. De altfel, inca de la inceputul zilei de marti, mai multe filiale ale PSD au distribuit pe Facebook o imagine in care apare Iohannis despre care se spune ca are 17 dosare penale, spre deosebire de Dancila care n-are niciunul.

Paleologu intervine in polemica Dancila-Iohannis: Cea mai mare greseala este sa-i exasperezi cu asemenea baliverne care le batjocoresc inteligenta

Theodor Paleologu, candidat PMP la prezidentiale, l-a ironizat pe Klaus Iohannis pentru faptul ca refuza sa mearga la cel putin o dezbatere cu Viorica Dancila, contracandidata sa in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

Judecata Vioricai Dancila, la CEx-ul PSD. S-a vorbit despre excluderi cu mandatul pe masa

Baronii, la judecata Vioricai Dancila. in cadrul CEx-ului PSD, s-a vorbit despre excluderi cu mandatul pe masa. Gabriela Firea: Care esec? Nu e cazul sa-mi pun mandatul pe masa. Judecata Vioricai Dancila, la CEx-ul PSD Liderul PSD Viorica Dancila va propune, la CEx-ul formatiunii politice, care a inceput la ora 16:00, excluderea Anei Birchall din .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )