Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, elogiu pentru Traian Basescu: Am votat pe cel mai bun! Ce sansa pentru Bucuresti si pentru Romania!

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, elogiu pentru Traian Basescu: Am votat pe cel mai bun! Ce sansa pentru Bucuresti si pentru Romania!

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii si Turismului, a anuntat ca a votat cel mai bun candidat, lasand sa se inteleaga ca a pus stampila pe Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei si actual candidat al PMP la Primaria Capitalei. continuă pe Adevărul

Cum au aparut Traian Basescu si iubitul Elenei Udrea, in ziua votului. Nimeni nu se astepta la asta, chiar azi

Peste 18 milioane de romani sunt asteptati la urne pentru a-si alege primarii, consilierii si presedintii de Consiliu Judetean. in total, peste 43. 000 de functii la stat sunt in joc la alegerile de astazi, pana la ora 21:00. Printre cei care au votat si au fost votati astazi se numara si Traian Basescu. Cum au .

Alegeri locale 2020. Elena Udrea s-a dat de gol! Cu cine a votat blonda azi

Alegeri locale 2020. Elena Udrea, fostul ministru al Turismului a mers la vot. Aceasta a anuntat pe Facebook cu cine anume a votat. Astfel, aceasta a marturist ca a votat pe vechi si canou nu inseamna neaparat si mai bun, spune ea. Alegeri locale 2020. Elena Udrea s-a dat de gol! Am votat, gata! Ce .

Elena Udrea, dupa iesirea de la urne: Am dat votul pe vechi. S-a tot dovedit ca ce-i nou e din ce in ce mai prost si mai corupt

Elena Udrea a votat pe vechi. Fostul ministru a transmis, dupa exercitarea votului, ca a pus stampila pe cel mai bun. Udrea a mai transmis ca, in opinia ei nou nu inseamna neaparat si mai.

Traian Basescu: ii sfatuiesc pe bucuresteni sa dea un vot util pentru ei

Traian Basescu a votat, duminica, la alegerile locale si la plecare i-a indemnat pe bucuresteni sa dea un vot util pentru ei, nu pentru partide.

ALEGERI LOCALE 2020 |Traian Basescu: ii sfatuiesc pe bucuresteni sa dea un vot util pentru ei (VIDEO)

Traian Basescu si-a exercitat dreptul de vot in jurul orei 9 dimineata. Fostul presedinte candideaza pentru functia de primar general al Capitalei din partea PMP. Traian Basescu: ii.

Traian Basescu: Bine ca a plecat doamna de la Voluntari... si cati bani a dat saraca

Traian Basescu a declarat duminica seara ca PMP a dovedit ca este cel mai mare partid din partidele mici si va fi si mai mare si spera ca Nicusor Dan va fi un primar care sa nu spuna ca e in proces cu primaria Capitalei.

Traian Basescu, dezvaluire rusinoasa despre Gabriela Firea. A fost data afara, impreuna cu Mihaela Radulescu

Anul acesta la Alegerile Locale, pentru un al treilea mandat, candideaza si Traian Basescu. Fostul presedinte, in ultima sa interventie, a recurs la armele grele, dezvalund lucruri din trecutul Gabrielei Firea. Traian Basescu, dezvaluire rusinoasa despre Gabriela Firea Alegerile Locale de anul acesta sunt atipice, din mai multe puncte de vedere. Odata din cauza crizei .

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Traian Basescu a pierdut functia de primar al Bucurestiului, la alegerile locale 2020, potrivit rezultatelor partiale anuntate de exit-poll ora 21. Playtech. ro va prezinta primele declaratii ale candidatului, de la sediul de campanie PMP. Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale 2020 Rezultatele partiale alegeri locale 2020.

Analiza lingvistica a discursului politic-electoral: Traian Basescu

Traian Basescuintra in cursa pentru Primaria Capitalei in stilul sau caracteristic, abrupt si gascon, ca un adevarat DArtagnan in acest roman electoral cu trei muschetari Traian Basescu, Nicusor Dan, Calin Popescu Tariceanu) si o dama fara de camelii Gabriela Firea), scrie George Butunoiu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Alegeri locale 2020. Ce candidati au fost colaboratori ai Securitatii. Traian Basescu, cap de lista

Alegeri Locale 2020. Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a dezvaluit numele candidatilor care au fost colaboratori ai Securitatii in perioada comunista. Traian Basescu se afla pe lista! Candidati la Alegeri Locale 2020, colaboratori ai Securitatii Un comunicat de presa din partea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii dezvaluie ca opt dintre candidatii la Alegerile .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )