Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Tomac, despre revocarea Codrutei Kovesi: Decizia este regretabila, dar Klaus Iohannis a procedat corect din punctul de vedere al respectului fata de statul de drept (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac, despre revocarea Codrutei Kovesi: Decizia este regretabila, dar Klaus Iohannis a procedat corect din punctul de vedere al respectului fata de statul de drept (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV ca, desi decizia presedintelui de a o revoca pe sefa DNA este una regretabila, Klaus Iohannis a procedat. continuă pe B1

Nicolicea, despre revocarea lui Kovesi: Decizia este data cu o intarziere de 30 de zile

Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, a declarat ca decretul de revocare din functie a sefei DNA a fost semnat cu o intarziere de 30 de zile. El spune ca dcretul avea o.

Eugen Tomac, dupa revocarea lui Kovesi: O decizie regretabila, dar presedintele trebuie sa fie garantul respectarii legilor

Liderul PMP Eugen Tomac a reactionat luni, dupa ce presedintele a semnat decretul de revocare din functie a Laurei Codruta Kovesi, declarand ca este o decizie regretabila, insa apreciind-o ca fiind necesara, seful statului fiind garantul respectarii legilor in Romania, respectiv a deciziilor CCR. Tomac a precizat si ca aceasta nu trebuie considerata o victorie a PSD-ALDE, Iohannis avand in tot acest timp o sarcina extrem de dificila.

Cristian Tudor Popescu, despre revocarea lui Kovesi: Este o mostra de calcul politic cinic, dambovitean

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a da curs deciziei CCR si de a o revoca pe sefa DNA, Laura.

ALDE, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a semnat revocarea Codrutei Kovesi: Calin Popescu Tariceanu a grabit decizia presedintelui

ALDE a reactionat luni la decizia presedintelui de a semna decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, prin vocea vicepresedintelui formatiunii, Steluta Cataniciu, care a sustinut ca,.

Eugen Nicolicea, nemultumit chiar si dupa revocarea lui Kovesi: Decizia e data cu o iNTARZIERE de 30 de zile

Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. El sustine ca decretul de revocare din.

France Presse, despre revocarea lui Kovesi: PSD face un nou pas pentru a remodela institutia judiciara, pe care o acuza de abuz de putere

Revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA a ajuns in presa internationala. Agentia France Presse trateaza pe larg decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna decretul prin care Codruta Kovesi este.

Radu Tudor, despre revocarea lui Kovesi: Ce s-a intamplat astazi este o amnistie politica. Va fi un soi de compensare in tabara adversa

Putem sa speculam nu stiu daca PSD e in stare sa supere pe cineva, decizia de astpziu era inevitabila pentru presedintele ROminiei, era imposibil ptr iohannis sa castige alegerile cu o incalcare a constitusiei.

Basescu, despre revocarea lui Kovesi: Iohannis a ales corect

Senatorul Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales corect atunci cand a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale in cazul Laurei Codruta Kovesi, precizand ca ramane de vazut daca va.

Orban, despre revocarea lui Kovesi: Suntem convinsi ca presedintele a avut motive puternice. A avut de ales ntre interesul personal si cel al Romniei

Presedintele PNL Ludovic Orban a afirmat luni ca presedintelui Klaus Iohannis a avut motive puternice pentru a lua decizia de semnare a decretului de revocare a Laurei Corutei Kovesi, avand de ales intre interesul personal si interesul Romaniei.

Lider PNL, despre revocarea lui Kovesi: Am sperat ca isi va da demisia

Prim-vicepresedintele PNl Sector 2 a declarat luni, dupa decizia presedintelui de revocare a Laurei Codruta Kovesi, ca gestul sau se va contabiliza in voturi si a sperat ca procurorul sef al DNA va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2565 seconds )