Libnet.ro
UNICEF

21:32

Eugen Tomac (PMP) cere demisia ministrului Culturii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eugen Tomac (PMP) cere demisia ministrului Culturii

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, solicita demisia ministrului Culturii, George Ivascu, pe motiv ca majoritatea toxica PSD-ALDE a ingropat definitiv si irevocabil Centenarul. Acesta se arata deranjat de faptul ca evenimentele legate de Centenar sunt lipsite de transparenta, iar criteriile de selectia a acestora nu au fost niciodata facute publice, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Tomac cere demisia ministrului Culturii: Majoritatea toxica PSD-ALDE a ingropat definitiv si irevocabil Centenarul

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, solicita demisia ministrului Culturii, George Ivascu, pe motiv ca majoritatea toxica PSD-ALDE a ingropat definitiv si irevocabil Centenarul. Acesta se arata deranjat de faptul ca evenimentele legate de Centenar sunt lipsite de transparenta, iar criteriile de selectia a acestora nu au fost niciodata facute publice.

Eugen Tomac: Ministrul Culturii sa-si dea DEMISIA. George Ivascu ii UMILESTE pe romani!

Se cere demisia ministrului Culturii, George Ivascu. Liderul PMP, deputatul Eugen Tomac, spune ca Ivascu trebuie sa plece pentru ca ii umileste pe romani si pentru ca majoritatea PSD-ALDE a ingropat Centenar.

Presedintele PMP, Eugen Tomac: Pozitia Comisiei de la Venetia este una corecta. Mecanismul de numire a sefilor de Parchete trebuie regandit

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, saluta opinia preliminara emisa de Comisia de la Venetia privind modificarile efectuate la legile justitiei. Tomac arata ca pozitia comisiei este una corecta, bazata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )