Libnet.ro
UNICEF

15:30

Eugen Tomac (PMP), despre situatia de la Ministerul Justitiei: PSD a gasit un vinovat de serviciu, pe Tudorel Toader (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac (PMP), despre situatia de la Ministerul Justitiei: PSD a gasit un vinovat de serviciu, pe Tudorel Toader (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a comentat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, situatia de la Ministerul Justitiei, precizand ca in tot acest caz, ministrul demisionar Tudorel Toader a fost gasit. continuă pe B1

EUGEN TOMAC: Iohannis ar trebui sa amane decizia privind remanierea

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa actioneze cu multa responsabilitate si cu mult curaj in ceea ce priveste remanierea Guvernului, a declarat la RFI liderul PMP, Eugen Tomac. Acesta sustine ca nu este vorba doar despre o simpla remaniere, ci despre o criza politica generata de PSD.

Eugen Tomac: Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa amane pana dupa referendum o decizie privind remanierea

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa actioneze cu multa responsabilitate si cu mult curaj in ceea ce priveste remanierea Guvernului, a declarat la RFI liderul PMP, Eugen Tomac. Acesta sustine ca nu este vorba doar despre o simpla remaniere, ci despre o criza politica generata de PSD.

Eugen Tomac (PMP): Vream ca in urmatorii ani peste 50% din populatia Republicii Moldova sa fie parte a Romaniei si a Uniunii Europene

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a stabilit un obiect indraznet cu ocazia discursul sustinut in fata a cateva mii de delegati prezenti la reuniunea PMP in care este prezentat programul partidului pentru.

Ministerul Justitiei a publicat pe site o situatie a proiectelor de acte normative transmise catre MJ spre avizare: 1.161 de proiecte, initiate de 33 de institutii

Ministerul Justitiei a publicat pe site o situatie a proiectelor de acte normative transmise catre MJ spre avizare, fiind vorba despre 1. 161 de astfel de proiecte, initiate in total de 33 de institutii. Cele mai multe proiecte au fost initiate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - 123.

Ministrul Transporturilor spune ca Ministerul Justitiei a blocat ordonanta pe achizitii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat duminica, la Targu Jiu, ca institutia pe care o conduce a primit de la Ministerul Justitiei 17 pagini de observatii privind ordonanta pe achizitii, printre recomandari fiind si cea de obtinere a unui aviz de la Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

Tudorel Toader il contrazice pe Liviu Dragnea: Ministerul Justitiei nu a intarziat procedura de avizare

Tudorel Toader spune ca Ministerul Justitiei nu a blocat si nu a intarziat avizare actelor normative. Ministrul demisionar al Justitiei spune ca in medie, un act normativ a primit aviz in maximum trei zile,.

Eugen Tomac: Ma asteptam ca, dupa nominalizarea lui Nicolicea la justitie, sa-l propuna pe Badalau la Diaspora

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a criticat propunerile pe care PSD le-a facut in urma remanierii guvernamentale decise in Comitetul Executiv de miercuri. Acesta arata ca dupa ce au nominalizat la Justitie pe.

Ce urmeaza in razboiul dintre Iohannis si PSD pentru ministerul Justitiei. Trei scenarii

Pe masa presedintelui au ajuns: solicitarea de revocare a lui Tudorel Toader, demisia lui Toader si propunerea ca Eugen Nicolicea sa devina noul ministru al Justitiei. Exista doua solutii pentru presedinte: fie trage de timp pana la referendum, riscand criticile PSD, fie cade la intelegere cu premierul pentru un interimar la Justitie. Dragnea are la indemana o varianta pe cat de sigura, pe atat de riscanta: restructurarea Guvernului.

Tudorel Toader ii da replica lui Dragnea: Ministerul Justitiei nu a blocat si nici nu a intarziat procedura de avizare si de adoptare a actelor normative

Ministrul demisionar al Justitiei, Tudorel Toader, ii da replica lui Liviu Dragnea dupa ce liderul PSD a acuzat institutia pe care o conduce de blocarea si intarzierea a numeroase proiecte ce erau trimise la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )