Libnet.ro
UNICEF

08:00

ILIE NASTASE, DUPA CE A ARUNCAT CAFEA PE UN CORT ELECTORAL AL PMP: S-a nimerit sa fie Basescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ILIE NASTASE, DUPA CE A ARUNCAT CAFEA PE UN CORT ELECTORAL AL PMP: S-a nimerit sa fie Basescu

Fostul tenisman Ilie Nastase, candidat UNPR la europarlamentare, a scris, ieri seara, pe Facebook, ca s-a nimerit sa fie un cort electoral al lui Traian Basescu cel pe care a aruncat cafea, dar putea sa fie al oricarui alt lider politic. continuă pe Ziarul Bursa

Ilie Nastase, dupa ce a aruncat cafea pe un cort electoral al PMP: S-a nimerit sa fie Basescu, putea sa fie Ciolos, sau Ponta, sau Dragnea, sau Tariceanu

Fostul tenisman Ilie Nastase, candidat UNPR la europarlamentare, a scris, marti seara, pe Facebook, ca s-a nimerit sa fie un cort electoral al lui Traian Basescu cel pe care a aruncat cafea, dar putea sa fie al oricarui alt lider politic.

Ilie Nastase, filmat aruncand cafea pe un cort electoral al lui Traian Basescu

Fostul tenisman Ilie Nastase, candidat UNPR la europarlamentare, a fost filmat aruncand cafea dintr-un pahar pe un afis electoral al fostului presedinte Traian Basescu, si el candidat pentru Parlamentul European.

VIDEO Ilie Nastase, filmat aruncand cu cafea peste fotografia lui Traian Basescu de pe un cort electoral al PMP

Ilie Nastase, candidat al UNPR la europarlamentare a fost filmat in timp ce arunca cu cafea peste fotografia lui Traian Basescu de pe un cort electoral al PMP din zona Pietei Victoria. Imaginile au fost postate pe Facebook de liderul PMP Bucuresti, Cristian Petrescu.

VIDEO UPDATE Ilie Nastase, filmat aruncand cu cafea peste fotografia lui Traian Basescu de pe un cort electoral al PMP

Ilie Nastase, candidat al UNPR la europarlamentare, a fost filmat in timp ce arunca cu cafea peste fotografia lui Traian Basescu de pe un cort electoral al PMP din zona Pietei Victoria. Imaginile au fost postate pe Facebook de liderul PMP Bucuresti, Cristian Petrescu.

Traian Basescu, dupa ce Ilie Nastase a aruncat cafea pe afisul PMP: Ce a fost si ce a ajuns, saracul. Dumnezeu cu el!(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut marti seara o reactie dupa ce fostul tenismen Ilie Nastase, candidatul care deschide lista UNPR pentru europarlamentare, a fost filmat in timp ce arunca un pahar cu cafea.

Reactia lui Traian Basescu, dupa ce Ilie Nastase a aruncat cu cafea peste afisul cu chipul sau: Dumnezeu cu el! ce a fost si ce a ajuns, saracul

Ilie Nastase, fostul campion mondial la tenis si totodata cel care deschide lista UNPR la alegerile europarlamentare, a starnit controverse cu gestul sau de a arunca cu cafea peste un afis cu chipul lui Traian.

Ilie Nastase, filmat in timp ce a aruncat cafea pe un cort electoral cu Traian Basescu. VIDEO

Ilie Nastase este in centrul unui nou scandal, dupa ce a vandalizat un cort de campanie electorala. Fostul tenismen a fost filmat in timp ce arunca un pahar plin cu cafea pe un cort ce apartine formatiunii politice conduse de Traian Basescu. Ilie Nastase deschide lista UNPR la alegerile europarlamentare din data de 26 mai [] .

VIDEO Continua mizeriile de campanie. Ilie Nastase isi arunca cafeaua peste un cort cu fata lui Basescu. Reactia PMP: Un mare golan

Ilie Nastase, candidat pe listele UNPR la europarlamentare, a fost filmat in timp ce isi arunca nervos paharul de cafea peste un cort in care apare fostul presedinte, Traian Basescu.

Ilie Nastase explica de ce a aruncat cu cafea in afisul cu fostul presedinte: S-a nimerit sa fie Basescu; putea sa fie Ciolos sau Ponta sau Dragnea sau Tariceanu

Un clip video cu Ilie Nastase,care arunca cu cafea intr-un afis cu chipul lui Traian Basescu, a creat un adevarat scandal pe internet. Fostul tenismen si, totodata, candidat la alegerile.

Ilie Nastase, gest reprobabil! Candidatul UNPR la europarlamentare, filmat aruncand cu cafea peste fotografia lui Traian Basescu de pe un cort electoral al PMP (VIDEO)

Ilie Nastase se remarca, din nou, printr-un gest miselesc. Fostul mare sportiv, candidat la europarlamentare din partea UNPR, a fost surprins, marti, aruncand cu cafea peste fotografia lui Traian Basescu de pe un.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )