Libnet.ro
UNICEF

07:30

KLAUS IOHANNIS Contez pe voturile alegatorilor USR-PLUS, PMP; imi doresc sa obtin voturi si de la UDMR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS Contez pe voturile alegatorilor USR-PLUS, PMP; imi doresc sa obtin voturi si de la UDMR

Candidatul PNL in cursa pentru Cotroceni, Klaus Iohannis, actualul sef al statului, a declarat vineri ca in turul doi al alegerilor prezidentiale conteaza pe voturile alegatorilor PNL, USR-PLUS si PMP, dar isi doreste sa obtina voturi si de la UDMR. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, mesaj pentru alegatorii PSD: Le promit ca eu si PNL nici nu vom taia salarii, nici nu vom taia pensii si noi vom face Romania moderna si prospera (VIDEO)

Klaus Iohannis conteaza pe voturile alegatorilor PNL, USR-PLUS, PMP si chiar UDMR pentru al doilea tur al prezidentialelor. Candidatul liberal a insistat ca eroii acestor alegeri sunt alegatorii. Iohannis a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Pe ce voturi conteaza Klaus Iohannis in turul doi

Candidatul PNL in cursa pentru Cotroceni, Klaus Iohannis, actualul sef al statului, a declarat vineri ca in turul doi al alegerilor prezidentiale conteaza pe voturile alegatorilor PNL, USR-PLUS si PMP, dar isi.

Klaus Iohannis, mesaj pentru alegatorii PSD: Nu cred ca pot sa-i conving sa ma voteze, chit ca mi-ar placea

Klaus Iohannis le transmite un mesaj alegatorilor PSD. Acesta a subliniat ca votantii PSD sunt victime ale minciunilor partidului pe care l-au votat in 2016. Cu toate ca nu crede ca poate obtine votul lor.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD improasca venin, minciuni si fake news imi doresc sa obtin voturi si de la celelalte formatiuni democratice din Romania

Daca vrem sa aratam PSD-ului unde ii este locul, in Opozitie, romanii sa mearga la vot, a declarat presedintele Klaus Iohannis, prezent vineri seara la Baia Mare, la primul sau miting electoral pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Iohannis a mai spus ca PSD-ul improasca venin, minciuni si fake news, dar isi fac singuri un deserviciu prin acest mod de a face campanie.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu pot sa legitimez comportamentul mizerabil al PSD acceptand o dezbatere cu Viorica Dancila Despre desemnarea lui Dancila ca premier: Ca rezultat final, pot sa spun ca imi pare rau

Presedintele Klaus Iohannis a reafirmat miercuri ca nu va participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, Viorica Dancila, invocand ca principal argument faptul ca fostul premier a fost parte activa a tuturor marlaniilor PSD-iste si a sprijinit activ incercarile de acaparare a Justitiei.

Klaus Iohannis, ceas de 40.000 de euro. De ce nu l-a purtat niciodata presedintele

S-a dat startul la razboiul ceasurilor alesilor tarii. Se pare ca nu doar Viorica Dancila are ceasuri de mare valoare. Si Klaus Iohannis a primit anul trecut un ceas, a carui valoare este exorbitanta. Cu ce ceas se lauda Presedintele Romaniei Klaus Iohannis are un ceas de mana chiar mai scump decat cel al Vioricai .

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

CTP il sustine pe Klaus Iohannis: Cum sa te intalnesti cu cineva care e atat de jos? Solutia salvatoare pentru presedinte

Gazetarul CTP il sustine pe Klaus Iohannis in decizia sa de a nu se confrunta direct cu Viorica Dancila, dezbatere dorita de public. CTP il sustine pe Klaus Iohannis Primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Romania, organizate pe 10 noiembrie, presedintele Klaus Iohannis, sustinut de PNL, si liderul social-democratilor, Viorica Dancila, au intrat .

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

De ce refuza Klaus Iohannis confruntarea cu Viorica Dancila. Cum a aratat dezbaterea cu Ponta in 2014 VIDEO

Klaus Iohannis refuza confruntarea cu Viorica Dancila inainte de turul 2 de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful de campanie al candidatului PNL, Dan Motreanu, sustine ca o dezbatere electorala ar fi inoportuna in acest moment, in conditiile in care PSD a refuzat ani la rand dialogul cu presedintele Romaniei. Klaus Iohannis refuza o dezbatere electorala .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )