Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE TEXT: Alegeri locale 2020. Toate informatiile despre scrutinul de azi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVE TEXT: Alegeri locale 2020. Toate informatiile despre scrutinul de azi

50: Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a votat la Husi *ACTUALIZARE - 11. 00: Victor Ponta a votat *ACTUALIZARE - 9:35 - Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a votat *ACTUALIZARE - 9:15 - Costel Alexe a votat *ACTUALIZARE 9:00 - Nicusor Dan a votat *ACTUALIZARE - 8:49: Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a votat *ACTUALIZARE - 8:45: Presedintele PMP, Eugen Tomac, a votat. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri locale 2020. Toate informatiile despre scrutinul de azi

ACTUALIZARE - 9:35 - Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a votat. *ACTUALIZARE - 9:15 - Costel Alexe a votat. *ACTUALIZARE 9:00 - Nicusor Dan a votat. *ACTUALIZARE - 8:49: Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a votat. *ACTUALIZARE - 8:45: Presedintele PMP, Eugen Tomac, a votat.

LIVE BLOG Alegeri locale 2020. Firea a tepuit presa. Nicusor Dan, vot cu sete. Iohannis are viza de flotant. Orban a stat la coada. Prezenta mare in Bucuresti

Alegeri locale 2020. Romanii aleg: primarii, consilierii locali, presedintii de Consilii Judetene si consilierii judeteni. Asadar, fiecare cetatean va primi patru buletine de vot. Urnele se deschid la ora 07. 00 si se inchid la ora 21. in ce masura va fi influentata prezenta la vot de pandemie? Vom compara cifrele din 2020 cu cele din 2016. Ramai pe Adevarul pentru a urmari toate momentele importante din ziua alegerilor. Si nu uita: Voteaza!.

Alegeri Locale 2020. Primele declaratii ale lui Nicusor Dan, dupa exit poll: Astazi este ziua de nastere a noului Bucuresti

A inceput numaratoarea inversa in cursa pentru functiile de primar general al Capitalei, primar de sector, de muncipiu, comuna, sat si pentru functiile de consilier local, consilier judetean, presedinte al consiliului judetean. Rezultatele finale le veti afla, in aceasta seara, dupa ora 21:00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje, care sunt primele declaratii .

Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la aceasta ora. Bucurestiul, la coada clasamentului

Alegerile locale 2020 au loc astazi, 27 septembrie. Romanii merg azi la urne ca sa-i voteze pe cei care conduc administratia locala. Sectiile de votare s-au deschis de la ora 7:00. Alegatorii pot vota pana la ora 21:00. ora la care toate sectiile se inchid. Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la .

Alegeri locale 2020. CTP, despre votul in pandemie: O logica simpla ne spune ca nu poate fi mai rau in sectia de votare decat pe plaja

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca romanii nu ar trebui sa se sperie de mersul la vot in conditii de pandemie, la alegerile locale din 27 septembrie, daca nu s-au temut de in concedii de aglomeratia de pe litoral.

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 20:00

Alegerile locale sunt spre sfarsit, iar electoratul este inca asteptat in sectiile de votare pentru a pune stampila pe numele candidatului favorit, in cursa pentru functiile de primarii si consilierii locali si judeteni. A mai ramas o ora pana vom afla primele rezultate oficiale! Mai multe detalii despre prezenta la vot pana la ora 20:00, .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Alegeri locale 2020. De ce nu voteaza fostul presedinte Ion Iliescu

Alegeri locale 2020. Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu nu va vota la aceste alegeri locale.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Oradea - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Florin Birta PNL, foto) a castigat primaria Oradea.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )