Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lucian Iliescu (PMP) solicita organizarea unui nou scrutin in Sectorul 5

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lucian Iliescu (PMP) solicita organizarea unui nou scrutin in Sectorul 5

Senatorul PMP Lucian Iliescu, candidat la Primaria Sectorului 5, solicita anularea alegerilor din aceasta zona administrativa si organizarea unui nou scrutin, sustinand ca in 27 septembrie procesul electoral a fost fraudat grosolan. continuă pe Ziarul Bursa

Lucian Iliescu (PMP): Alegerile in sectorul 5 trebuie anulate si organizat un nou scrutin electoral. Renumararea voturilor nu rezolva nimic!

Senatorul Lucian Iliescu, candidat PMP pentru Primaria Sectorului 5 sustine ca votul pentru aceasta primarie a fost fraudat grosolan si solicita anularea alegerilor si organizarea unui nou scrutin,.

FOTO Cum a sarbatorit Boc castigarea unui nou mandat la Cluj. Ultima data cand a facut asta n-a fost de bun augur

Emil Boc a castigat duminica, 27 septembrie, un nou mandat de primar la Cluj-Napoca, cel de-al cincilea. Fara rival in capitala Transilvaniei, fostul premier a fost votat de 75% dintre cei care s-au prezentat la urne. Victorios, Emil Boc s-a reintors la una dintre indeletnicirile sale.

Premierul libanez Mustapha Adib si-a anuntat esecul in formarea unui nou guvern

Premierul libanez desemnat Mustapha Adib a anuntat sambata ca renunta sa formeze un nou Guvern, in locul celui care a demisionat dupa exploziile uriase sangeroase din portul Beirut, la inceputul lui august, relateaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )