Libnet.ro
UNICEF

00:07

in Olt doi candidati PMP la functia de primar au obtinut cate un singur vot

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in Olt doi candidati PMP la functia de primar au obtinut cate un singur vot

Candidatii PMP la functia de primar in comunele Gradinari si Optasi-Magura au obtinut cate un singur vot, iar cel din comuna Soparlita a obtinut doua voturi, desi listele de candidati ale partidului pentru consiliile locale in cele trei comune cuprind mai multe nume si au fost votate de mai multe persoane, potrivit rezultatelor partiale publicate de Autoritatea Electorala Permanenta. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri locale 2020 Olt: Doi candidati PMP la functia de primar au obtinut cate un singur vot

Candidatii PMP la functia de primar in comunele Gradinari si Optasi-Magura au obtinut cate un singur vot, iar cel din comuna Soparlita a obtinut doua voturi, desi listele de candidati ale partidului pentru consiliile locale in cele trei comune cuprind mai multe nume si au fost votate de mai multe persoane, potrivit rezultatelor partiale publicate de Autoritatea Electorala Permanenta.

Constanta: Doi candidati la functia de primar al comunei Baneasa s-au incaierat in curtea unui localnic (VIDEO)

Un alt incident a avut loc in judetul Constanta. Candidatii PNL si PSD la functia de primar al comunei Baneasa s-au luat la harta chiar in curtea unui localnic. Mai mult, unul dintre ei, a sarit gardul si.

Localitatea din Romania unde doi candidati sunt la egalitate dupa alegeri. Ce se intampla in acest moment

Desi votul pentru alegerile locale 2020 s-a incheiat inca de duminica de la ora 21:00, intr-o localitate nu s-a desemnat inca noul primar. Este vorba depre un sat din Romania, unde doi candidati sunt la egalitate. Iata cum se procedeaza in acest caz! Doi candidati, la egalitate, dupa alegerile locale Satul Ortisoara din judetul Timis .

VIDEO Doi candidati PSD, acuzati ca transporta oameni la vot cu masina: Car rudele mele, oamenii mei

Doi candidati PSD au fost filmati in timp ce transportau la sectiile de vot mai multe persoane, in conditiile in care legea interzice competitorilor electorali sa asigure transportul votantilor.

Rezultate alegeri locale. Diferenta uriasa intre primii doi candidati la Primaria Hunedoara

Dan Boboutanu a obtinut peste 14. 000 de voturi la alegerile organizate pentru functia de primar al Hunedoarei, la o diferenta uriasa fata de contracandidatii sai.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )