Libnet.ro
UNICEF

12:30

PMP cere Guvernului sa testeze prioritar medicii si personalul auxiliar din spitale

Hotnews Hotnews,
 PMP cere Guvernului sa testeze prioritar medicii si personalul auxiliar din spitale

Liderul PMP EugenTomac atrage atentia ca este nevoie de masuri ferme pentru protectia medicilor si a personalului medical. Tomac a declarat, marti, ca este nevoie de testarea cu prioritate, in termen de trei zile, a intregului personal din spitale. Declaratia liderului PMP apare in contextul in care 52 de cadre medicale din spitalul judetean Suceava au fost infectate cu coronavirus. continuă pe Hotnews

PMP cere Guvernului 5 masuri pentru protectia medicilor si a personalului auxiliar din spitale. Tomac: Cele mai pretioase resurse pe care Romania le are in lupta cu virusul necrutator

Partidul Miscarea Populara PMP) cere Guvernului sa ia masuri ferme pentru protectia medicilor si a personalului medical din Romania, arata o scrisoare transmisa de eurodeputatul Eugen Tomac prim-ministrului.

PMP ii cere Guvernului Orban sa scoata Armata pe strazi

PMP ii cere premierului Orban sa mobilizeze Armata pentru asigurarea respectarii masurilor impuse de ordonantele militare.

Colegiul Medicilor Stomatologi cere Guvernului asigurarea accesului la masuri de protectie sociala

Colegiul Medicilor Stomatologi cere Guvernului asigurarea accesului medicilor stomatologi la masuri .

Federatia Spiru Haret cere Guvernului sa nu dea declaratii alarmiste legate de inghetarea anului scolar. Este exclus

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret cere Executivului sa nu mai dea declaratii alarmiste despre o posibila inghetare a anului scolar avand in vedere eforturile profesorilor s copiilor ca elevii sa faca cursuri chiar si online. Sindicalistii spun ca repetarea anului scolar nu intra in discutie.

C.O.T.A.R cere Guvernului sa ia masuri economice imediate

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ) solicita Guvernului Romaniei un set de masuri economice care sa se aplice imediat, pentru a salva populatia tarii noastre si mediul de afaceri de consecintele crizei de COVID-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )