Libnet.ro
UNICEF

20:02

PMP il voteaza pe Klaus Iohannis, duminica. Eugen Tomac: Nu exista un rau mai mic sau mai mare in aceasta finala, ci doar un vot rational pentru Romania euroatlantica

B1 B1,
PMP il voteaza pe Klaus Iohannis, duminica. Eugen Tomac: Nu exista un rau mai mic sau mai mare in aceasta finala, ci doar un vot rational pentru Romania euroatlantica

Eugen Tomac a anuntat, marti seara, ca el si PMP vor vota cu presedintele Klaus Iohannis duminica, cand seful statului concureaza impotriva Vioricai Dancila pentru un nou mandat de cinci ani la Cotroceni. continuă pe B1

Mesaj de ultima ora pentru Klaus Iohannis, de la Dancila: Buturuga mica rastoarna carul mare!

Viorica Dancila i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis duminica, in timpul mitingului electoral de la Buzau. Fostul premier vine cu o ironie fina si spune ca decat inalt ca bradul si lenes, mai bine.

Eugen Tomac (PMP), despre situatia din Republica Moldova: Un stat luat de la Plahotniuc si trecut sub controlul lui Dodon cu aceleasi metehne nu poate fi girat la nesfarsit cu bani europeni

Republica Moldova este, in prezent, un stat luat de la Plahotniuc si trecut sub controlul lui Dodon cu aceleasi metehne nu poate fi girat la nesfarsit cu banii contribuabililor europeni, a afirmat Eugen Tomac,.

EUGEN TOMAC: A saluta instalarea guvernului impus de Dodon, o eroare

Liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, critica reactia europarlamentarului USR - PLUS Dragos Tudorache dupa instalarea noului Guvern de la Chisinau, considerand ca a saluta instalarea guvernului impus de Dodon este o eroare,pentru ca e riscant sa acorzi un cec in alb unora care au preluat puterea in mod dubios.

Eugen Tomac critica reactiile pozitive privind instalarea noului Guvern moldovean

Liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, critica reactia europarlamentarului USR - PLUS Dragos Tu.

Eugen Tomac, despre iesirea europarlamentarului PLUS Dragos Tudorache: A saluta instalarea guvernului impus de Dodon este o eroare. E riscant sa le acorzi un cec in alb unora care au preluat puterea intr-un mod dubios

Liderul PMP Eugen Tomac comenteaza, intr-o postare pe Facebook, iesirea europarlamentarului PLUS Dragos Tudorache, raportor pentru Republica Moldova al Parlamentului European, care si-a exprimat aprecierea pentru in.

Presedintele PMP Neamt, Bogdan Gavrilescu, cere alegatorilor sa il voteze pe Klaus Iohannis in turul al doilea

Presedintele filialei PMP Neamt, Bogdan Gavrilescu, a transmis, luni, un mesaj catre toti membrii partidului si alegatorii din primul tur ai lui Theodor Paleologu sa iasa la vot si in turul al doilea si sa il voteze pe presedintele Klaus Iohannis, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis: Nu am niciun razboi cu electoratul PSD!

Klaus Iohannis a reiterat marti in dezbaterea de la Biblioteca Centrala Universitara ca se bazeaza in turul al doilea al prezidentialelor pe votul electoratului PNL, USR PLUS, PMP si UDMR. Nu am niciun.

Mihai Fifor il compara pe Klaus Iohannis cu Vladimir Putin: Va intreb altceva: Exista vreo deosebire?

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a comparat modul in care Vladimir Putin si Klaus Iohannis comunica cu reprezentantii mass-media. De altfel,Fifor se intreaba retoric daca exista o diferenta intre.

Ce spune Klaus Iohannis despre neparticiparea sa la o dezbatere cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a combatut ideea conform creia neparticiparea sa o dezbatere cu Viorica Dancila in a doilea tur de scrutin este un deficit democratic. in Romania exista un deficit.

Klaus Iohannis si sotia sa, la slujba de duminica de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu: Cu cine s-a fotografiat cuplul prezidential (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au mers duminica la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. La iesirea din lacasul de cult, cuplul prezidential a fost int.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )