Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tomac, catre ministrul Culturii: Ai marea sansa sa-i depasesti pe Genunche si pe Pamblica

Hotnews Hotnews,
 Tomac, catre ministrul Culturii: Ai marea sansa sa-i depasesti pe Genunche si pe Pamblica

Presedintele PMP, Eugen Tomac, l-a ironizat, luni seara, pe ministrul Culturii, Daniel Breaz, pentru greseala gramaticala a acestuia, afirmand ca ce naste din Dancila, agramat este si ca acesta are sansa sa-i depaseasca pe genunche PLM Pop Liviu Marian) si pe paMblica Valentin Popa, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Ministrul Culturii s-a facut de ras. Eminescu e cel mai mare poet CARE l-a dat Romania! Ce alte greseli a facut demnitarul

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a vorbit la Digi24, intr-un dialog cu Cosmin Prelipceanu, despre ce reprezinta pentru el ca roman, ca si cadru didactic poetul Mihai Eminescu. Exprimarea a lasat, insa, de dorit, ministrul facand mai multe cacofonii si greseli gramaticale.

Ministrul Culturii, intrebat despre prezenta lui Adrian Severin la Ateneu:Ce voiati, sa stea pe scari?Ce a fost rau ca a stat in loja respectiva?

Daniel Breaz, ministrul Culturii, nu vede nicio problema in faptul ca fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, condamnat la 4 ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta si eliberat conditionat in 2017, a stat in spatele presedintelui Klaus Iohannis si al oficialilor europeni in cadrul ceremoniei oficiale de preluare a presedintiei Consiliului UE, desfasurata la Ateneu, potrivit hotnews. ro.

Ministrul Culturii, ntrebat despre prezenta lui Adrian Severin la ceremonia de la Ateneu: Ce a fost rau ca a stat n loja respectiva? Ce voiati, sa stea pe scari?

Daniel Breaz, ministrul Culturii, nu vede nicio problema in faptul ca fostul ministru de Externe Adrian Severin, condamnat la 4 ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta si eliberat conditionat in 2017, a stat imediat in spatele presedintelui Klaus Iohannis si al oficialilor europeni in cadrul ceremoniei oficiale de preluare a presedintiei Consiliului UE, desfasurata la Ateneu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )