Libnet.ro
UNICEF

17:00

Traian Basescu: Dan Barna este prea tanar pentru a fi intelept (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Dan Barna este prea tanar pentru a fi intelept (VIDEO)

Intre Klaus Iohannis si conducerea USR nu exista un blat politic pentru ca Dan Barna este prea tanar pentru a fi intelept, a declarat Traian Basescu, europarlamentar PMP, la B1 TV. Fostul presedinte l-a si. continuă pe B1

De ce crede Dan Barna ca ar fi bun de presedinte. Ar fi grozav pentru Romania sa avem o finala intre Iohannis si candidatul USR-PLUS

Dan Barna sustine ca-si va asuma o candidatura la prezidentiale daca aceasta va fi decizia USR-PLUS, hotararea urmand a fi luata in cateva saptamani.

Dan Barna, la semnarea Pactul National pentru o Romanie Europeana: Acest acord este prima piesa dintr-o constructie care trebuie sa contina si FARA PENALI in functii publice (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, unde s-a semnat Pactul National pentru o Romanie Europeana, ca Uniunea Salvati Romania a semnat acest acord national pentru ca el contine ceea ce.

Liderul USR Dan Barna ar vota o lege privind casatoriile intre persoane de acelasi sex, dar spune ca acum societatea romaneasca nu este pregatita

Liderul USR, Dan Barna, este convins ca intr-un anumit orizont de timp si romanii vor fi pregatiti sa accepte casatoriile intre persoane de acelasi sex, in Europa existand deja state care au reglementat astfel de casatorii. intrebat, la emisiunea Marius Tuca Show, daca ar aproba o lege care sa reglementeze casatoria intre persoane de acelasi sex, Barna a spus ca daca o astfel de initiativa ar ajunge in dezbaterea publica si ar rezulta ca ar fi o prioritate, nu ar vedea nicio problema.

Traian Basescu, catre PSD: Voi nu va dati seama cum va vedeti din afara. Nu cred ca aveti pe cineva mai bun decat doamna Dancila, asa cum e ea (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut un mesaj ironic pentru cei de la PSD, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician. Adresandu-se social-democratului Liviu Pop, prezent in st.

Cine este sotia lui Dan Barna si unde lucreaza. Ce avere colosala au strans cei doi din contractele cu statul

Olguta Dana Totolici este sotia lui Dan Barna. Sa aflat unde lureaza aceasta si ce avere au reusit sa stranga cei doi de-a lungul timpului! Din ce au obtinut veniturile? Unde lucreaza sotia lui Dan Barna? Olguta Dana Totolici, sotia lui Dan Barna, se poate lauda cu un job de exceptie. Aceasta este Head of [] .

DAN BARNA, USR: Un presedinte de tara trebuie sa fie vizibil

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, ieri seara, ca un presedinte al Romaniei trebuie sa fie vizibil si implicat, sa ofere credibilitate si profesionalism, adaugand ca acesta nu are un rol de administrator al unui oras, ci pe acela de a reprezenta societatea consistent, de a transmite mesajele si de a da viziunea pentru Romania.

Liderul USR, Dan Barna, valideaza Antena 3 si continua sa il atace pe Iohannis: Oamenii m-au recunoscut la frizerie dupa ce am fost la emisiunea patriarhului Gadea Nu exclud o candidatura la Primaria Sibiului

Liderul USR, Dan Barna, valideaza in continuare Antena 3, afirmand, intr-un interviu pentru g4media. ro, ca oamenii l-au recunoscut la frizerie dupa ce a fost la emisiunea lui Mihai Gadea. Barna mai spune ca nu.

Dan Barna: E o recompensa meritata pentru ca Romania sa fie din nou in drum spre Europa si nu sa-si faca bagajele in afara ei

Ludovic Orban, Victor Ponta, Dan Barna si Eugen Tomac au fost invitati la PalatulCotroceni pentru a semna Acordulul Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. Liderul USR,.

Victor Ponta, despre discutia cu Dan Barna: Nu se poate sa stai cu mine la masa, sa bei cafea, sa discutam lucruri concrete, si dupa sa zici m-au certat colegii nu mai putem sta de vorba

Liderul Pro Romania Victor Ponta ii critica pe cei de la USR dupa intalnirea avuta cu liderul partidului, Dan Barna. Fostul premier a declarat ca Barna i-a spus ca nu mai poate discuta cu el pentru ca l-au.

Ultimele pregatiri pentru daramarea Guvernului. Dan Barna: Sustinem orice guvern, in afara de PSD, care sa asigure perioada asta de punte

Dan Barna, liderul USR, a spus la Antena 3 ca partidul pe care il reprezinta sustine orice guvern, in afara de PSD. Sustinem orice alternativa, fara PSD, care sa asigure perioada asta de punte, pana vom.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )