Libnet.ro
UNICEF

05:00

Traian Basescu, dupa atacul lui Barna: Ma socheaza. La prezidentiale, Barna a fost mai slab decat brandul USR

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, dupa atacul lui Barna: Ma socheaza. La prezidentiale, Barna a fost mai slab decat brandul USR

Intr-un interviu pentru Adevarul, fostul presedinte Traian Basescu s-a aratat socat de reatia liderului USR Dan Barba, care a sussinut ca eurodeputatul PMP bajbaie prrin Parlamentul European. Fostul presedinte sustine ca infrangerea lui Dan Barna in primul tur e normala. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: PNL trebuie sa conduca alianta pentru Primaria Capitalei, nu Barna. Ce coalitie poate crea el daca la votul de reconfirmare in fruntea USR au lipsit jumatate din membri

Traian Basescu a explicat, miercuri seara, ca nu Dan Barna trebuie sa fie artizanul unei coalitii pentru Primaria Capitalei, ci PNL, avand in vedere ponderile parlamentare, si a subliniat ca liderul USR are.

Traian Basescu: Iohannis este viitorul presedinte al Romaniei (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, duminica seara, in emisiunea Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca Iohannis va castiga si turul doi al alegerilor prezidentiale. Iohannis, fara dubii.

INTERVIU Traian Basescu: Din aceasta campanie ramane non-combatul. Dancila si Iohannis, ca doi boxeri care trucheaza un meci. Dancila nu e extremista

Fostul presedinte Traian Basescu critica strategia presedintelui Klaus Iohannis de a evita o confruntare directa cu Viorica Dancila. Eurodeputatul PMP sustine ca Dancila nu e un candidat extremist, care nu merita o dezbatere, ci sefa unui partid apropiat de abordari comuniste. Traian Basescu a calculat ca Iohannis trebuie sa obtina macar 60% pentru a zdorbi PSD. in rest, Basescu crede ca Sectia Speciala pentru magistrati e utila.

Digi 24: Rares Bogdan o pune la punct pe Olguta Vasilescu dupa atacul xenofob la adresa lui Klaus Iohannis: Vom face plangere!

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat la Digi24 ca PNL va face plangere penala dupa afirmatiile xenofobe ale Olgutei Vasilescu la adresa lui Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )