Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu, mesaj ferm pentru presedintele francez: NATO este viu si solid tinere Macron si nu in moarte cerebrala cum neinspirat l-ai declarat tu

B1 B1,
Traian Basescu, mesaj ferm pentru presedintele francez: NATO este viu si solid tinere Macron si nu in moarte cerebrala cum neinspirat l-ai declarat tu

Europarlamentarul PMP Traian Basescu il contrazice pe presedintele francez Emmanuel Macron care a sustinut ca NATO este in moarte cerebrala si ca tarile europene nu se mai pot baza pe SUA din punctul de. continuă pe B1

EmmanuelMacron si PANTALONII BUCLUCASI: La vizita in China, presedintele francez a facut spectacol din cauza unei probleme de CROIALA (VIDEO)

Vizitaoficiala a lui EmmanuelMacroninChinaa fost una cu nabadai pentru presedintele francez. La sosirea la palatul prezidential, Macron nu s-a putut concentra deloc pe discu.

Traian Basescu: Momentul in care s-a instalat Guvernul Orban a fost momentul in care Iohannis a castigat alegerile prezidentiale Ce scor prevede fostul presedinte in finala (VIDEO)

Traian Basescu a explicat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis si-a castigat un nou mandat la Cotroceni inca din momentul in care a inlocuit-o pe Viorica Dancila cu Ludovic.

Pe cine va pune stampila Traian Basescu in turul 2 al alegerilor prezidentiale

Traian Basescu a dezvaluit pe cine va pune stampila de vot, atunci cand va pasi intr-o cabina pentru a-si exercita acest drept cetatenesc, pe data de 24 noiembrie 2019. Fostul presedinte al tarii a facut declaratii despre turul 2 al alegerilor prezidentiale, spunand si cu cine are de gand sa voteze. Pe cine va pune .

Traian Basescu, despre criza politica din Republica Moldova: Nu asa trebuia sa cada Guvernul Maia Sandu. S-a dus la o asumare de raspundere in conditiile in care a fost prevenita sa nu faca acest lucru

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu este de parere ca Maia Sandu a gresit prin decizia de a-si asuma raspunderea pentru proiectul de modificare a Legii Procuraturii, fortand astfel iesirea de la.

Traian Basescu: Maia Sandu a gresit. Nu asa trebuia sa cada Guvernul. Sa faca rapid alianta cu Pavel Filip pentru a-l elimina de la putere pe Igor Dodon

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu considera ca Maia Sandu a gresit fundamental acum, prin faptul ca a provocat o situatie ce a dus la caderea Guvernului. in opinia lui, solutia cea mai corecta in noul context de la Chisinau este formarea unei majoritati parlamentare proeuropene intre ACUM si PDM.

Traian Basescu explica rezultatele primului tur prezidential, in direct pe B1 TV: Era previzibil Ce spune fostul presedinte despre Dan Barna si primarii PSD (VIDEO)

Traian Basescu a explicat, duminica seara, in direct pe B1 TV, rezultatele obtinute de candidatii inscrisi in cursa spre Cotroceni in primul tur al alegerilor prezidentiale, care vor culmina pe 24.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

Victor Ponta, mesaj ferm dupa rezultatele la prezidentiale: Nu fac niciun compromis!

Victor Ponta spune ca PRO Romania nu poate face niciun compromis cu PNL si PSD si ca trebuie sa fie o alternativa viabila pentru votantii care nu doresc sa aleaga PSD si PNL. Alegeri Prezidentiale 2019 -.

Basescu: Garantez ca presedintele Iohannis are votul meu, dar acest refuz de a avea macar o intalnire cu Dancila nu e cea mai buna solutie (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca dezbaterile erau necesare in aceasta campanie pentru prezidentiale. Potrivit fostului sef de stat, Klaus Iohannis practic nu are adversar in cursa pentru un nou mandat.

Basescu: Eram sigur ca Dancila intra in turul doi. PSD e un colos organizatoric Primarii PSD din rural s-ar putea activa pentru 24 noiembrie. Nu e de joaca! (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca nu este deloc surprins de faptul ca Viorica Dancila a ajuns in turul doi al prezidentialelor. in opinia sa, Klaus Iohannis trebuie sa se asigure ca primarii PSD din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )