Libnet.ro
UNICEF

13:30

Autostrada Comarnic-Brasov ar putea fi gata in maxim cinci ani. Orban: Cred ca este mai fezabila finantarea de la buget decat prin parteneriat public-privat (VIDEO)

B1 B1,
Autostrada Comarnic-Brasov ar putea fi gata in maxim cinci ani. Orban: Cred ca este mai fezabila finantarea de la buget decat prin parteneriat public-privat (VIDEO)

Autostrada Comarnic-Brasov va fi gata intr-un orizont de cel mult cinci ani, potrivit estimarilor facute de Guvernul PNL, a anuntat premierul Ludovic Orban, miercuri, cand a enumerat etapele ce trebuie parcurse. continuă pe B1

Orban: Autostrazile Comarnic- Brasov si Sibiu-Pitesti pot fi realizate in cinci ani, daca ramane PNL la guvernare Comarnic- Brasov ar putea fi facuta cu bani de la buget, iar pentru Tg Mures- Iasi vor fi cerute fonduri europene

Guvernul va lua pana la finalul lunii ianuarie o decizie cu privire la modul in care va fi construita autostrada Comarnic-Brasov, a declarat premierul Ludovic Orban in cadrul unui interviu acordat HotNews. ro. Orban considera ca trebuie finantare cu bani de la buget, nu prin parteneriat public-privat PPP). De asemenea, despre parteneriatul public privat prevazut pentru autostrada Targu Mures- Iasi, Orban spune ca este o gluma si de aceea va fi depusa cerere de finantare din fonduri europene a studiului de fezabilitate. Ludovic Orban, la HotNews. ro LIVE: Daca adoptam OUG pentru alegerea primarilor in doua tururi exista riscul sa o atace Avocatul Poporului si sa fie declarata neconstitutionalaRaspunsul lui Orban intrebat daca vor creste pensiile cu 40% din septembrie: Nu e 100% asta. Banii sunt prevazuti, dar depinde cum evolueaza economia Alocatiile dublate daca sunt bani.

Orban, despre propunerea UDMR ca mandatul alesilor locali sa fie de cinci ani: Un primar bun pune in practica programul in patru ani

Ludovic Orban a afirmat, miercuri, ca un primar bun isi pune in practica programul de dezvoltare a comunitatii in patru ani. Premierul a facut afirmatia in contextul in care UDMR propune majorarea mandatului autoritatilor locale la cinci ani, potrivit Mediafax.

Orban: Autostrazile Comarnic- Brasov si Sibiu-Pitesti pot fi realizate in cinci ani, daca ramane PNL la guvernare

Autostrazile Comarnic- Brasov si Sibiu-Pitesti pot fi realizate in cinci ani, daca ramane PNL la guvernare, prima putand fi realizata cu bani de la buget, pentru cealalta urmand sa fie cerute fonduri europene, a declarat premierul Ludovic Orban, intr-un interviu acordat Hotnews.

Kelemen Hunor: Propunem mandat de cinci ani, in loc de patru, pentru autoritatile locale

UDMR va depune saptamana viitoare un proiect de lege care prevede ca autoritatile locale sa aiba un mandat de cinci ani, fata de patru, in prezent, a anuntat la RFI presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Record al ultimilor cinci ani: Volumul tranzactiilor imobiliare din Romania a depasit borna de un miliard euro in 2019

Volumul investitiilor imobiliare din Romania in anul 2019 a depasit borna de un miliard de euro, totalizand aproximativ 1,06 miliarde de euro, in crestere cu 7% fata de nivelul inregistrat in 2018, arata datele departamentului de research al companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania. Volumul atins in 2019 marcheaza totodata un record al ultimilor cinci ani din punct de vedere al tranzactiilor de investitii pe piata imobiliara romaneasca.

Foloseste acest elixir o data la cinci ani si poti scapa de multe probleme de sanatate. Reteta descoperita in Rusia in 1972

In anul 1972, o reteta incredibila a fost descoperita in camerele vechi ale unei manastiri din Tibet. Reteta are 500 de ani vechime.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )