Libnet.ro
UNICEF

12:30

Calin Popescu-Tariceanu, mesaj pentru liberali: Din PNL-ul in care eu am intrat nu a mai ramas decat numele

Antena3 Antena3,
Calin Popescu-Tariceanu, mesaj pentru liberali: Din PNL-ul in care eu am intrat nu a mai ramas decat numele

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, ureaza La multi ani Partidului National Liberal la implinirea a 144 de ani de la infiintarea sa si subliniaza ca liberalismul nu si-a spus ul. continuă pe Antena3

Huawei, mesaj pentru clientii din Europa

Grupul chinez Huawei crede ca Europa nu va urma exemplul SUA, care a decis sa sanctioneze compania chineza, pentru ca a fost un partener al firmelor europene de telecomunicatii timp de mai multi ani, a declarat ma.

Unde te inscrii pentru voucherele din programul Rabla pentru electrocasnice

Programul Rabla pentru electrocasnice 2019 a fost lansat. Persoanele care doresc sa scape de aparatele vechi televizoare, masini de spalat, aparate de aer conditionat, frigidere si masini de spalat vase) si sa isi achizitioneze unele noi, pot primi un voucher a carui valoare variaza in functie de consumul de curent electric. Rabla pentru electrocasnice 2019 [] .

Decizie-soc in dosarul Beirut, restaurantul din Constanta care a ars intr-un incendiu luand viata a trei tinere

Decizie surprinzatoare in dosarul Beirut, restaurantul din Constanta care a ars intr-un incendiu luand viata a trei tinere, doua dansatoare si o cantareata. Cauza va fi repusa pe rol pentru.

Curtea de Apel Cluj, a treia instanta care a votat pentru revocarea din CSM a Liei Savonea

Curtea de Apel Cluj este cea de a treia instanta care a votat marti pentru revocarea din CSM a Liei Savonea, care este si presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro.

RWEA vrea program de reconversie profesionala pentru cei din zonele dependente de producerea energiei din carbune

Industria eoliana, prin Asociatia Romana pentru Energie Eoliana RWEA), propune un proiect ambitios de pregatire si reconversie profesionala pentru persoanele din zonele dependente de sectorul producerii energiei din carbune, a anuntat, ieri, RWEA, printr-un comunicat.

Norica Nicolai, mesaj pentru Guy Verhodstadt, care va participa la mitingul USR-PLUS: Vei veni la Bucuresti pentru a-i sprijini pe copiii securistilor nostri sa devina securistii copiilor nostri

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai ii transmite liderului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, care va participa vineri la mitingul electoral USR-PLUS din Capitala, ca lista lista celor pe care el ii sustine geme de odrasle sau discipoli ai politiei politice comuniste. Vei veni la Bucuresti pentru a-i sprijini pe copiii securistilor nostri sa devina securistii copiilor nostri, este mesajul Noricai Nicolai pentru liderul ALDE din Parlamentul European.

Liviu Dragnea, mesaj pentru romani: Spiritul crestin sa ne faca mai chibzuiti, mai senini si mai iubitori

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, le-a transmis un mesaj romanilor care poarta numele de Constantin si Elena. Romanii ortodocsi si catolici ii sarbatoresc astazi pe Sfintii.

Norica Nicolai, mesaj pentru Guy Verhofstadt: inainte de a-ti lua biletul pentru Bucuresti, ar fi fost bine sa-mi dai, mie sau colegilor mei, un telefon

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai ii transmite lui Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European, ca nu stie cu cine are de-a face, dupa ce si-a anuntat prezenta la mitingul USR-PLUS si ii.

[P] Jumatate de ora pentru votul din 26 mai - cat zeci de ani din destinul Romaniei

Sunt momente in viata cand destinul iti ofera o sansa cu care nu te vei mai intalni. Soarta le rezerva si tarilor, natiunilor, momente rarisime cand pot sa castige ceva unic si irepetabil. inca si mai putine sunt ocaziile puse in fata unei tari de a-si consolida si implini ce a castigat. Cam o data intr-un secol, am spune privind cursul istoriei noastre moderne, fara pretentii de istorici. Acum o suta de ani, Romania a trait un asemenea moment astral: Marea Unire si deschiderea drumului catre statul modern, asezat intre democratiile lumii libere. Duminica, 26 mai, istoria ne poate surade din nou pentru finaliza cu adevarat Revolutia neincheiata in 1989. Este data intalnirii cu destinul Romaniei care, acum, depinde suta la suta de noi. De votul nostru, de ambitia de a fi o tara a romanilor liberi si cinstiti.

REFERENDUM 2019. Care sunt procedurile pentru votul din 26 mai. Peste 18 milioane de alegatori, asteptati la urne

Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati, duminica, la urne pentru a-i desemna pe cei 33 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European, dar si pentru a vota la referendumul.

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )