Libnet.ro
UNICEF

14:45

Casele de pariuri anunta cine castiga duminica alegerile europarlamentare

Antena3 Antena3,
Casele de pariuri anunta cine castiga duminica alegerile europarlamentare

Desi saptamana trecuta era favoritul caselor de pariuri, PNL a facut rocada cu PSD dupa ce s-a pariat masiv pe partidul aflat la guvernare. 100 de euro depusi pe liberali tripleaza suma investita, aceeasi. continuă pe Antena3

SONDAJ. Cu cine veti vota duminica la alegerile europarlamentare de duminica?

Mai sunt doar cateva ore pana la alegerile europarlamentare de duminica,26 mai, iar campania electorala e cam gata. Principalele partide si candidatii independenti s-au mobillizat cat au putut, au.

SONDAJ. Cu cine veti vota duminica la alegerile europarlamentare?

Mai sunt doar cateva ore pana la alegerile europarlamentare de duminica,26 mai, iar campania electorala e cam gata. Principalele partide si candidatii independenti s-au mobillizat cat au putut, au.

SONDAJ. Cu cine veti vota la alegerile europarlamentare de duminica?

Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile europarlamentare din 26 mai si batalia se incinge. Principalele partide au defilat in weekend cu mitinguri de anvergura, retelele sociale sunt pline de mesaje si.

Scenariu-soc: Ce va anunta Liviu Dragnea duminica seara

Liviu Dragnea va face un anunt cu privire la candidatul PSD la alegerile prezidentiale, duminica seara, dupa ce se va inchide votul pentru alegerile europarlamentare. Surse politice infirma faptul ca liderul PSD.

SONDAJ Votezi la alegerile europarlamentare de duminica?

La sfarsitul acestei saptamani au loc alegerile pentru Parlamentul European, marcate in Romania prin campanii masive de incurajare a participarii la vot. Sondaj HotNews. ro: Votezi, duminica, la alegerile europarlamentare?.

Dragos Tudorache, despre alegerile europarlamentare si planurile Aliantei 2020 USR PLUS de dupa 26 mai

Dragos Tudorache, membru al Biroului National PLUS si fost ministru de Interne in Guvernul Ciolos, este invitat la Adevarul Live pentru a vorbi despre alegerile europarlamentare care vor avea loc duminica, 26 mai, despre locul Romaniei in Uniunea Europeana, despre planurile Aliantei 2020 USR PLUS pentru romani si masurile propuse de PLUS pentru combaterea saraciei din tara noastra.

Klaus Iohannis: Liviu Dragnea nu anunta mare branza duminica, doar ca a pierdut alegerile (VIDEO)

Klaus iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta la Palatul Cotroceni, ca Liviu Dragnea va anunta, cel mult, duminica seara, ca PSD pierdut alegerile, nicidecum ca va participa la.

Cum poti afla daca cineva a votat in locul tau la Alegerile Europarlamentare

Au mai ramas doar cateva zile pana la alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Cei care nu vor sa mearga la vot pot verifica ulterior daca altcineva a votat in numele lor. Regulamentului european cu privire la protectia datelor prevede ca cetatenii pot trimite o solicitare Autoritatii Electorale Permanente AEP), dupa alegeri, pentru a afla [] .

Ce sanse are PNL sa bata PSD la alegerile europarlamentare? Rares Bogdan, invitat astazi, de la ora 14.00, la HotNews.ro LIVE

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, este invitat astazi, de la ora 14. 00,la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, pe temele anuntate in articol, pana astazi la ora 13. 30, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate si nu vor fi aprobate cele care contin injurii sau atacuri la persoana.

LIVE Ce sanse are PNL sa bata PSD la alegerile europarlamentare? Rares Bogdan discuta acum in studioul HotNews.ro

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, este invitat la acesta ora la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, pe temele anuntate in articol, pana astazi la ora 13. 30, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate si nu vor fi aprobate cele care contin injurii sau atacuri la persoana.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )