Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cezar Preda, implicat intr-un scandal urias de coruptie: Cum se apara deputatul PNL

B1 B1,
Cezar Preda, implicat intr-un scandal urias de coruptie: Cum se apara deputatul PNL

Organismul independent de ancheta asupra acuzatiilor de coruptie in cadrul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei si-a prezentat raportul intocmit dupa verificarile efectuate pe parcursul unui an, cu. continuă pe B1

Liberalul Cezar Preda, implicat intr-un scandal european de coruptie

Comisia de ancheta privind acuzatiile de coruptie care ii vizeaza pe actuali sau fosti membri ai Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei APCE) a stabilit ca exista o puternica suspiciune fata de mai mu.

Cezar Preda, printre suspectii unui caz de coruptie internationala. Miza: Raportul APCE privind prizonierii politici din Azerbaidjan

Mai multi alesi in Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei APCE) fac obiectul unui anchete independente in urma unor puternicesuspiciuni de coruptie in care ar fi fost implicate autoritatile de la Baku, in cazul unui vot din Consiliul Europei cu privire la situatia prizonierilor politici din Azerbaidjan, ancheta in care este mentionat si deputatul Cezar Preda.

Ancheta: Suspiciuni de coruptie la nivelul raportorilor Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei. Cezar Preda apare pe lista neagra

Mai multi fosti sau actuali alesi in Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei APCE) fac obiectul unei puternice suspiciuni de coruptie, potrivit AFP. Proveniti din parlamentale nationale ale unora dintre cele 47 de state membre ale Consiliului Europei, acesti politicieni sunt suspectati ca au fost cumparati de autoritatile de la Baku in schimbul votului lor, in ianuarie 2013, in cazul unui raport care denunta situatia prizonierilor politici din fosta republica sovietica. Pe lista neagra figureaza si liberalul Cezar Preda care este acuzat, printre altele, ca ar fi avut interese de afaceri in zona.

SUA: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue (VIDEO)

SUA: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue VIDEO) Mai multi rromi au iscat un scandal de toata frumusetea pe Chester Avenue. Scandalul a escaladat dupa ce un sofer al unui autoturism a.

Marea Britanie: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue (VIDEO)

Mai multi rromi au iscat un scandal de toata frumusetea pe Chester Avenue, Marea Britanie. Scandalul a escaladat dupa ce un sofer al unui autoturism a vrut sa dea peste unul dintre ei cu masina, potrivit unui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )