Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dan Barna, dupa decizia CCR: Acestia au ignorat votul a peste 6,4 milioane de romani

Antena3 Antena3,
Dan Barna, dupa decizia CCR: Acestia au ignorat votul a peste 6,4 milioane de romani

Uniunea Salvati Romania sustine ca decizia CCR de a respinge proiectul de revizuire a Constitutiei pe care l-a initiat cu PNL ignora votul a peste 6,4 milioane de romani si anunta ca va continua lupta la ni. continuă pe Antena3

Tariceanu, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis trebuie sa demisioneze neconditionat si imediat din functie

Presedintele Senatului, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune, joi, dupa decizia Curtii Constitutionale privind revizuirea Constitutiei, ca presedintele Klaus Iohannis a atras poporul intr-o aventura nesabuita, chemandu-l sa se pronunte cu privire la chestiuni care sunt impotriva statului de drept. Tariceanu sustine ca Iohannis trebuie sa demisioneze neconditionat si imediat din functie.

Prima reactie a Vioricai Dancila dupa decizia CCR privind amnistia si gratierea. Iohannis trebuie sa plateasca politic

Premierul Viorica Dancila a lansat sageti la adresa presedintelui Klaus Iohannis dupa ce Curtea Constitutionala s-a pronuntat pe tema a doua proiecte legislative de modificare Constitutiei, unde e prinsa si tema gratierii pentru fapte de coruptie.

Ramona Bruynseels dezvaluie adevaratul motiv din spatele candidaturii lui Dan Barna la presedintie, din partea USR-PLUS

Ramona Ioana Bruynseels a avut o prima reactie dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca Dan Barna ar candidatul la prezidentiale din partea USR-PLUS. Candidata umanistilor sustine ca acestia au.

Orban: Decizia CCR este contrara vointei exprimate de romani la referendumul de pe 26 mai. PNL se va asigura ca votul cetatenilor va fi transpus in lege

Decizia CCR privind respingerea initiativei legislative de revizuire a Constitutiei depuse de PNL alaturi de partenerii din opozitie este surprinzatoare, spune presedintele liberalilor, Ludovic Orban. Acesta.

USR si PLUS au decis: Dan Barna, candidat la prezidentiale. Ciolos, propunerea de premier

Dan Barna va fi candidatul USR-PLUS la prezidentiale, iar Dacian Ciolos este propunerea de premier, au stabilit vineri liderii celor doua partide. Decizia urmeaza a fi validata si de forurile de conducere ale formatiunilor.

Cine e Dan Barna, candidatul USR-PLUS la prezidentiale

Dan Barna, candidatul Aliantei 2020 USR-PLUS la prezidentiale, e parlamentar la primul mandat, care in timpul guvernarii tehnocrate a fost secretar de stat. Barna a preluat sefia USR in 2017, la cateva luni dupa demisia lui Nicusor Dan.

Ciolos: Dan Barna are toate sansele sa devina presedintele Romaniei. Eu am experienta guvernarii

Dacian Ciolos a declarat, vineri seara, ca alianta USR-PLUS a stabilit ca Dan Barna sa fie candidatul la alegerile prezidentiale, iar el sa fie desemnat premier, dupa ce alianta 2020 USR-PLUS va ajunge la guvernare, relateaza Mediafax.

Dan Barna: Provocarea viitorului presedinte va fi aceea de a contribui la generarea unei majoritati in Parlament care sa duca la caderea acestui Guvern

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca provocarea celui care va fi ales presedinte al Romaniei dupa scrutinul din aceasta toamna va fi aceea de a contribui, in masura competentelor pe care le are, la generarea unei majoritati in Parlament care sa duca la caderea acestui Guvern.

Sondaj. Pe cine ati vota dintre Klaus Iohannis si Dan Barna la alegerile prezidentiale?

USR pare ca a decis candidatul al prezidentiale in persoana lui Dan Barna, consideat initial favorit. Dacian Ciolos este varianta de premier a Aliantei 2020. Dan Barna este cel de-al doile sibian care va.

Dan Barna, candidatul Aliantei 2020 USR PLUS la prezidentiale

Presedintele USR, Dan Barna, va fi candidatul Aliantei 2020 USR PLUS la prezidentiale, iar Dacian Ci.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )