Libnet.ro
UNICEF

05:15

Dana Budeanu, imagini bomba cu Nicusor Dan. Un nou scandal pe scena politica

Antena3 Antena3,
Dana Budeanu, imagini bomba cu Nicusor Dan. Un nou scandal pe scena politica

Dana Budeanu vine cu noi dezvaluiri despre candidatul sustinut de PNL si USR la primaria Capitalei. continuă pe Antena3

inca o inregistrare bomba: Nicusor Dan E penibil ca PNL sa recurga la MINCIUNA

Liviu Plesoianu publica pe pagina sa de facebook o inregistrare cu Nicusor Dan, acuzat de PNL, in ca.

Dana Budeanu, despre inregistrarea cu Nicusor Dan: Dezvaluirile facute de mine sunt 1% din ceea ce eu stiu despre Nicusor Dan!

Dana Budeanu a vorbit in exclusivitate la Sinteza Zilei despre dezvaluirile pe care le-a facut la inceputul saptamanii trecute. Una dintre cele mai urmarite vedete din Romania marturiseste ca are mai multe inregistrari cu candidatul PNL si al USR PLUS la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan: Caracatita Firea-Pandele-PSD continua campania murdara. Mafia imobiliara e disperata ca pierde accesul la banii publici si la autorizatii ilegale

Candidatul drepte la Primaria Capitalei Nicusor Dan a declarat luni, dupa ce Dana Budeanu, apropiata Gabrielei Firea, a prezentat imagini cu el alaturi de un dezvoltator imobiliar cu care se afla in litigiu, ca omul de afaceri i-a solicitat sa se intalneasca in contextul in care contestase un PUZ in instanta, procesul fiind in desfasurare. Ulterior, Nicusor Dan a sustinut ca aceste asa-zise dezvaluiri nu spun nimic si nu dovedesc nimic.

Dana Budeanu, noi dezvaluiri despre Nicusor Dan. Furtuna care urmeaza...

Dana Budeanu a anuntat ca va face noi dezvaluiri despre Nicusor Dan. Designerul a dezvaluit, in exclusivitate la Antena 3, ca are mai multe inregistrari cu candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan, filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor

Nicusor Dan a fost filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor. Nicusor Dan candideaza la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Bucurestiului. Dana Budeanu a prezentat inregistrarea video promisa cu Nicusor Dan, in care acesta apare alaturi de Catalin Grigore, de la Sud Rezidential, prietenul din copilarie al .

Interviu exclusiv. Marturiile barbatului filmat cu Nicusor Dan

Omul de afaceri cu legaturi cu clanul Sportivilor care apare alaturi de Nicusor Dan in imaginile prezentate, luni, de Dana Budeanu, a rupt tacerea si a dezvaluit, in exclusivitate, intr-un interviu acordat jurnalistei Antena 3 Gina Vacariu ce a discutat cu candidatul unic al Dreptei la Primaria Capitalei.

Cine sunt, de fapt, afaceristii cu care s-a intalnit Nicusor Dan? Acesta recunoaste obiectul intrevederii

Dupa inregistrarile care au zguduit campania electorala saptamana trecuta, Dana Budeanu a publicat, luni, inca o inregistrare video socanta.

Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor! A scos adevarul la iveala, in sfarsit

Dana Budeanu, cunoscuta pentru clipurile ei cu tenta critica la adresa autoritatilor, se pare ca a facut iar valva. in cel mai recent interviu, Dana il acuza dur pe Raed Arafat, subiectul fiind mastile de protectie. Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor Dana Budeanu este din ce in ce mai .

Dana Budeanu, decizie radicala! A facut anuntul la Antena 3: E ultima oara cand apar

Dana Budeanu vine cu precizari despre ideea sa despre vremurile pe care le traim si clarifica zvonurile despre inceputul sau in politica. Creatoarea de moda a oferit detalii in exlclusivitate la Antena 3. Dana Budeanu, marturii surprinzatoare la Antena 3. E ultima oara Cunoscuta creatoare de moda a venit in prim-plan cu detalii despre perioada .

Dana Budeanu, in lacrimi la Antena 3! A vorbit despre fetisul Gabrielei Firea si a busit-o plansul, imediat VIDEO

Dana Budeanu declara public ca o va sustine pe Gabriela Firea la Alegerile Locale de anul acesta. Nu este de mirare acest aspect, avand in vedere ca cele doua sunt bune prietene. Invitata la Mihai Gadea, a vorbit inca odata de actiunile edilului in ceea ce privesc persoanele in varsta din Capitala. Dana Budeanu, in .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )