Libnet.ro
UNICEF

13:15

Daniel Fenechiu, cu coniacul in mana la dezbaterea Legii carantinei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daniel Fenechiu, cu coniacul in mana la dezbaterea Legii carantinei

Senatorul PNL, Daniel Fenechiu, a fost filmat in timp ce a baut coniac in sedinta online a Comisiei Juridice din Senat, in care era dezbatut proiectul de lege privind carantinarea si izolarea. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Senatorul PNL Daniel Fenechiu a fost filmat cu coniacul intr-o mana si pisica in cealalta in timpul pauzei de la dezbaterea legii carantinei

Senatorul PNL de Bacau Daniel Fenechiu a fost filmat marti noaptea, intr-o pauza de la dezbaterile din Comisia Juridica din Senat cu o sticla de coniac, iar mai apoi cu o pisica. Sunteti in direct si ne faceti pofta, a declarat un alt parlamentar in timpul dezbaterii.

VIDEO Senatorul PNL Daniel Fenechiu a baut coniac in direct pe video in timpul unei pauze la Comisia Juridica: Si ca lumea sa nu stie ce fac beau din cescuta Era o gluma

Comisia Juridica din Senat a dezbatut marti pe proiectul de lege privind carantinarea si izolarea in situatii de risc epidemiologic, iar discutiile s-au purtat pana tarziu in noapte prin sistem de teleconferinta. intr-o pauza la discutii senatorul liberal Daniel Fenechiu a inchinat cu colegii un pahar de coniac. Sunteti in direct si ne faceti pofta, s-a auzit de la cineva in timpul videoconferintei.

Nelu Tataru, vestea asteptata de milioane de romani. Ce se intampla cu persoanele asimptomatice dupa modificarea legii carantinei

Nelu Tataru a anuntat ieri seara detaliile referitoare la modificarii legii carantinei. Astfel, ministrul Sanatatii a precizat ca fiecare persoana asimptomatica, infectata cu COVID-19, va fi internata in spital si in termen de maximum 48 de ore aceasta va fi evaluata de catre medici, decizand daca necesita internare sau izolare la domiciliu. Legea carantinei, modificata .

Klaus Iohannis: Ma surprinde acest cinism al PSD. Finalizati discutiile asupra legii carantinei si izolarii! Altfel, veti fi moralmente raspunzatori de moartea a zeci sau chiar a sute de romani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-adeclarat siderat de felul in care cei de la PSD tergiverseaza discutia din Parlament asupra legii carantinei si izolarii. Asta in conditiile in care presedintele.

USR: PSD sa nu se mai joace cu sanatatea romanilor si sa permita adoptarea legii carantinei si izolarii

Reprezentantii USR au condamnat modul cinic in care PSD joaca politic un subiect atat de important pentru sanatatea romanilor si cere social-democratilor sa nu blocheze dezbaterea si adoptarea proiectului de lege privind carantina si izolarea, in conditiile in care autoritatile nu au instrumentele necesare pentru a gestiona pandemia si numarul persoanelor bolnave de COVID-19 creste alarmant de la o zi la alta.

Ora 14.00. Declaratie de presa a lui Klaus Iohannis, in contextul tergiversarii legii carantinei de catre PSD

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, de la ora 14. 00, o declaratie de presa, cel mai probabil tema vizata fiind legea carantinei si izolarii a carei adoptare PSD o tergiverseaza.

Ionel Arsene se opune legii carantinei: Nu vreau sa fiu ridicat de pe strada de politia medicala. Ce spune despre motiunea ce cenzura

Liderul PSD Neamt Ionel Arsene a afirmat ca, la sedinta Comitetului Executiv al PSD de luni, a sustinut opinia ca proiectul de lege privind carantina si izolarea sa fie din nou la Guvern, iar Executivul sa vina cu o alta initiativa, una care respecta drepturile cetatenilor. Acesta a precizat ca nu este multumit de felul in care Camera Deputatilor a modificat proiectul legislativ si a dat ca exemplu definirea carantinei bunurilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )