Libnet.ro
UNICEF

16:45

FLORIN CITU: O guvernare liberala inseamna taxe mai mici si mai putine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: O guvernare liberala inseamna taxe mai mici si mai putine

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a negat ca Guvernul PNL ar urma sa taie salariile bugetarilor si pensiile si a precizat ca o guvernare liberala inseamna taxe mai mici si mai putine pe care trebuie sa le plateasca toata lumea. continuă pe Ziarul Bursa

O guvernare liberala inseamna taxe mai mici, putine, pentru toata lumea, explica ministrul Citu

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, marti, ca o guvernare liberala inseamna taxe.

Florin Citu, ministrul Finantelor: O guvernare liberala inseamna taxe mai mici, putine si platite de toata lumea, fara discriminari

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a negat ca Guvernul PNL ar urma sa taie salariile bugetarilor si pensiile. Faptele vorbesc pentru noi, sustine demnitarul liberal, care a subliniat ca actualul.

Florin Citu, ministrul Finantelor: O guvernare liberala inseamna taxe mai mici, putine si platite de toata lumea, fara discriminari

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a negat ca Guvernul PNL ar urma sa taie salariile bugetarilor si pensiile. Faptele vorbesc pentru noi, sustine demnitarul liberal, care a subliniat ca actualul.

Florin Citu: Tot ceea ce face acum PSD in Parlament este un act disperat de a incerca sa mai castige niste voturi. Nu voi permite sa mai arunce inca o data Romania in criza (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca, prin adoptarea in Parlament a majorarii pensiilor cu 40%, prevedere cuprinsa in proiectul de rectificare bugetara, PSD face o incercare disperata sa mai.

FLORIN CITU: Ceea ce a facut PSD astazi in Parlament este un act de agresiune la stabilitatea economica a Romaniei

Ministrul Finantelor Florin Citu a calificat drept un act de agresiune la stabilitatea economica a Romaniei faptul ca rectificarea bugetara a fost adoptata de Parlament, cu amendamentul PSD pentru majorarea pensiilor cu 40%, el dand garantii ca Guvernul nu-i va lasa pe social-democrati sa arunce tara in aer.

FLORIN CITU: Guvernul nu va permite modificarea punctului de pensie in acest an

Guvernul nu va permite modificarea punctului de pensie in acest an, peste ceea ce s-a putut face, a declarat, ieri, Florin Citu, ministrul Finantelor, la conferinta ocazionata de promovarea Bursei de Valori Bucuresti BVB) la statutul de piata emergenta. Mesajul ministrului a fost indreptat catre investitori si catre agentiile de rating, dupa cum a spus insusi Florin Citu. Amintim ca Comisiile reunite de buget-finante, la initiativa PSD, au reintrodus in lege saptamana trecuta majorarea pensiilor cu 40%, masura care nu poate fi aplicata de guvern fara imprumuturi masive din pietele financiare.

FLORIN CITU, MINISTRUL FINANTELOR: Aceasta promovare echivaleaza cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana

Piata de capital din Romania este la un click distanta de miliarde de euro Promovarea Romaniei la statutul de piata emergenta echivaleaza cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, a spus Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare.

Florin Citu: Romania se schimba. Romanii s-au saturat de socialism si de PSD

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, duminica, ca s-a plimbat pe strada in Videle si a constatat ca Romania se schimba si ca romanii s-au saturat de socialism si de PSD. Florin Citu:.

Florin Citu, pentru B1 TV: Vom ataca la CCR rectificarea adoptata de Parlament. O grupare infractionala a facut un act de agresiune la stabilitatea economica a Romaniei

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a anuntat ca Guvernul va ataca la Curtea Constitutionala rectificarea bugetara informa adoptata de Parlament, care prevede printre altele majorarea punctului de.

Ministrul Florin Citu arunca bomba: Este posibil ca romanii sa dea banii inapoi pentru pensii si alocatii

Bomba ascunsa a ministrului Finantelor in ceea ce priveste pensiile si alocatiile. Florin Citu ameninta ca, daca vor trece amendamentele PSD la proiectul de rectificare bugetara, atunci milioane de pensionari care au primit majorarea de 14% a punctului de pensie, dar si copiii si adolescentii care au primit alocatiile marite cu 20% ar putea fi obligati sa dea banii inapoi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )