Libnet.ro
UNICEF

14:01

Iohannis, mesaj pentru alegatorii PSD: Le promit ca eu si PNL nici nu vom taia salarii, nici nu vom taia pensii si noi vom face Romania moderna si prospera (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, mesaj pentru alegatorii PSD: Le promit ca eu si PNL nici nu vom taia salarii, nici nu vom taia pensii si noi vom face Romania moderna si prospera (VIDEO)

Klaus Iohannis conteaza pe voturile alegatorilor PNL, USR-PLUS, PMP si chiar UDMR pentru al doilea tur al prezidentialelor. Candidatul liberal a insistat ca eroii acestor alegeri sunt alegatorii. Iohannis a. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj pentru alegatorii PSD: Nu cred ca pot sa-i conving sa ma voteze, chit ca mi-ar placea

Klaus Iohannis le transmite un mesaj alegatorilor PSD. Acesta a subliniat ca votantii PSD sunt victime ale minciunilor partidului pe care l-au votat in 2016. Cu toate ca nu crede ca poate obtine votul lor.

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

Mesajul lui Iohannis pentru votantii PSD: Drag electorat PSD-ist, e bine asa? Daca nu, votati Iohannis! (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca nu ar avea ce sa o intrebe pe Viorica Dancila, dar i-ar spune electoratului PSD sa-l voteze pe el daca nu e multumit de cum a ajuns Romania sub guvernarea PSD. intrebat ce.

Viorica Dancila, mesaj pentru Ana Birchall: Nu am sa intru intr-o disputa cu ea. ii inteleg frustrarile

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat vineri ca nu vrea sa ii mai raspunda Anei Birchall, pentru ca nu este cu ea in campanie si pentru ca aceasta este suparata ca a fost exclusa din partid.

BLACK FRIDAY 2019. Directorul general al ANPC, mesaj pentru romani in perioada marilor reduceri de preturi

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) recomanda cumparatorilor sa se informeze cat mai complet asupra produselor pe care intentioneaza sa le achizitioneze, in.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )