Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis, baie de multime in Maramures

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, baie de multime in Maramures

Presedintele Klas Iohannis participa vineri la o intalnire cu cetatenii din Maramures incepand cu ora 17, 00 organizata de PNL. Seful statului va tine si un discurs in cadrul evenimentului. Reuniunea va. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, val de critici la adresa PSD: isi fac planuri pentru motiunea de cenzura. Cum sa traiasca fara conexiuni la buget?

Presedintele Klas Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, subliniind ca social-democratii continua cu minciuni si fake news. Minciuni peste minciuni despre mine, despre voi, despre aliatii nostri. Asta.

Klaus Iohannis, ceas de 40.000 de euro. De ce nu l-a purtat niciodata presedintele

S-a dat startul la razboiul ceasurilor alesilor tarii. Se pare ca nu doar Viorica Dancila are ceasuri de mare valoare. Si Klaus Iohannis a primit anul trecut un ceas, a carui valoare este exorbitanta. Cu ce ceas se lauda Presedintele Romaniei Klaus Iohannis are un ceas de mana chiar mai scump decat cel al Vioricai .

Catalin Tolontan: Ce face presedintele Klaus Iohannis cand refuza dialogul e toxic pentru democratie

Coordonatorul editorial al publicatiei Libertatea, Catalin Tolontan, critica refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dancila. Ce face presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a decorat 65 de institutii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele privind conferirea Medaliei Aniversare Cent.

CTP il sustine pe Klaus Iohannis: Cum sa te intalnesti cu cineva care e atat de jos? Solutia salvatoare pentru presedinte

Gazetarul CTP il sustine pe Klaus Iohannis in decizia sa de a nu se confrunta direct cu Viorica Dancila, dezbatere dorita de public. CTP il sustine pe Klaus Iohannis Primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Romania, organizate pe 10 noiembrie, presedintele Klaus Iohannis, sustinut de PNL, si liderul social-democratilor, Viorica Dancila, au intrat .

Desi a promovat mai multe masuri anti-europene, tot Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca este anti-european, comunist si extremist (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este un dictator comunist, antieuropean si extremist, a declarat presedintele PSD, Viorica Dancila, in cadrul unei conferinte de presa, de joi. Caracterizarile au venit dupa ce.

VIORICA DANCILA DEPRE CONFERINTA LUI KLAUS IOHANNIS: Probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, miercuri seara, ca probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis a fost un moment de o aroganta monstruoasa si un dispret total pentru democratie si pentru romani. Am vazut, dragi romani, un presedinte de tara care ne spune ca singura lui realizare este faptul ca a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanta lui Iohannis, a spus Viorica Dancila.

KLAUS IOHANNIS: Reexaminarea modificarilor aduse cosului minim de consum lunar

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 2172000 privind aprobarea cosului minim de consum lunar. Iohannis considera ca, odata de valoarea cosului a fost stabilita la 6. 762 leiluna, prin lege, nu mai poate fi modificata anual cu rata inflatiei, prin HG, asa cum prevede actul normativ.

KLAUS IOHANNIS: Nu poate exista nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook, ca nu va exista nicio dezbatere cu candidatul PSD, un partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile. Iohannis le-a cerut sprijinul romanilor in turul al doilea pentru a castiga definitiv lupta pentru Romania. Candidatul PNL la alegerile prezidentiale a anuntat ca va merge prin tara si va dialoga cu cu cetatenii, cu jurnalistii si cu societatea civila.

De ce refuza Klaus Iohannis confruntarea cu Viorica Dancila. Cum a aratat dezbaterea cu Ponta in 2014 VIDEO

Klaus Iohannis refuza confruntarea cu Viorica Dancila inainte de turul 2 de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful de campanie al candidatului PNL, Dan Motreanu, sustine ca o dezbatere electorala ar fi inoportuna in acest moment, in conditiile in care PSD a refuzat ani la rand dialogul cu presedintele Romaniei. Klaus Iohannis refuza o dezbatere electorala .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )