Libnet.ro
UNICEF

23:15

Klaus Iohannis, intrebat cum raspunde atacurilor PSD din ultima perioada: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, intrebat cum raspunde atacurilor PSD din ultima perioada: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla vineri la Baia Mare, acolo unde s-a intalnit cu simpatizantii PNL. intrebat cum va raspunde atacurilor PSD din ultima perioada, acelor fake news-uri, gen casca si. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre fake news-urile PSD: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator

Prezent vineri, 15 noiembrie, in orasul Baia Mare, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat si la fake news-urile pe care PSD le-a lansat la adresa sa.

VIORICA DANCILA DEPRE CONFERINTA LUI KLAUS IOHANNIS: Probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, miercuri seara, ca probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis a fost un moment de o aroganta monstruoasa si un dispret total pentru democratie si pentru romani. Am vazut, dragi romani, un presedinte de tara care ne spune ca singura lui realizare este faptul ca a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanta lui Iohannis, a spus Viorica Dancila.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu pot sa legitimez comportamentul mizerabil al PSD acceptand o dezbatere cu Viorica Dancila Despre desemnarea lui Dancila ca premier: Ca rezultat final, pot sa spun ca imi pare rau

Presedintele Klaus Iohannis a reafirmat miercuri ca nu va participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, Viorica Dancila, invocand ca principal argument faptul ca fostul premier a fost parte activa a tuturor marlaniilor PSD-iste si a sprijinit activ incercarile de acaparare a Justitiei.

Klaus Iohannis refuza dezbaterea cu Dancila propusa de PSD: Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a calcat in picioare statul de drept

Klaus Iohannis a anuntat ca nu va avea nicio dezbatere cu Viorica Dancila, dat fiind faptul ca face parte dintr-un partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei.

Dancila raspunde atacurilor lui Iohannis: Un moment de o aroganta monstruoasa

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat miercuri ca seful statului Klaus Iohannis a sustinut s.

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis! Ce le transmite romanilor, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale

Ironiile au continuat in dezbaterea la distanta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Candidatul PSD care a intrat in turul II in cadrul alegerilor prezidentiale i-a dat replica presedintelui Romaniei care-si termina acum mandatul. Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis Viorica Dancila a continuat razboiul dintre aceasta si cel de-al doilea candidat la alegerile prezidentiale.

News alert! Klaus Iohannis raspunde criticilor pe tema vacantelor sale

Presedintele Klaus Iohannis a precizat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca in cei cinci.

Presedintele Iohannis intrebat daca Raed Arafat va fi mentinut in functie: Premierul si echipa vor face o analiza

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri seara, ca premierul Ludovic Orban si echipa sa vor face o analiza a activitatii lui Raed Arafat la Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) si vor decide daca trebuie sau nu mentinut in aparatul guvernamental, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis: Alegerile anticipate, cea mai buna rezolvare a impasului politic din Romania (VIDEO)

Alegerile anticipate raman cea mai buna varianta pentru a rezolva impasul politic in care se afla Romania, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa, de miercuri. intrebat.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD improasca venin, minciuni si fake news imi doresc sa obtin voturi si de la celelalte formatiuni democratice din Romania

Daca vrem sa aratam PSD-ului unde ii este locul, in Opozitie, romanii sa mearga la vot, a declarat presedintele Klaus Iohannis, prezent vineri seara la Baia Mare, la primul sau miting electoral pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Iohannis a mai spus ca PSD-ul improasca venin, minciuni si fake news, dar isi fac singuri un deserviciu prin acest mod de a face campanie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )