Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ludovic Orban, anunt de ULTIM MOMENT despre CRESTEREA SALARIULUI MINIM. Ce pegateste Guvernul PNL (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, anunt de ULTIM MOMENT despre CRESTEREA SALARIULUI MINIM. Ce pegateste Guvernul PNL (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban da asigurari ca salariul minim va creste. Liderul PNL a declarat, vineri, ca s-a stabilit o echipa de lucru care va vei cu o propunere de crestere, dupa ce vor fi analizate toate. continuă pe B1

Eugen Teodorovici i-a invitat pe Ludovic Orban si Florin Citu la o dezbatere despre economie si finante

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, i-a invitat pe premierul Ludovic Orban si pe ministrul Finantelor, Florin Citu, la o dezbatere pe teme legate de economie si finante organizata la Academia.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Majorarea salariului minim, stabilita dupa realizarea unui studiu de impact

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca exista un anumit grad de urgenta in ceea ce priveste adoptarea deciziei de crestere a salariului minim, precizand ca ea trebuie luata cel tarziu pana la finale lunii noiembrie - inceputul lunii decembrie, astfel incat mediul de afaceri sa stie din timp.

Calamitate pentru 43 de orase din Romania. Anunt ireal facut de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca in momentul de fata sunt 43 de orase care nu mai.

Ludovic Orban avertizeaza: Sunt 43 de orase care nu au bani de salarii, nu mai au bani de cheltuieli de functionare, pot sa ramana fara lumina pe strazi

In acest moment, 43 de orase nu mai au banii necesari pentru plata salariilor si pentru functionare, a avertizat premierul Ludovic Orban care a precizat insa ca acestea vor primi fonduile necesare la rectificarea.

Cresterea salariului minim in Romania. Marius Budai argumenteaza marirea salariului pentru romani

Fostul ministru al Muncii Marius Budai sustine ca salariul minim ar trebui sa fie majorat in Romania. intr-o postare pe contul personal de Facebook, Budai a oferit cateva argumente pentru care salariul minim ar trebui sa creasca. Fostul ministru al Muncii argumenteaza majorarea salariului minim in Romania Cresterea salariului minim are un impact pozitiv asupra .

Ce se intampla cu cresterea salariului minim. Guvernul tocmai a facut anuntul

Guvernul Romaniei a anuntat ca are doua scenarii cu privire la cresterea salariului minim brut pe tara, in urma intalnirii pe care membrii Executivului au avut-o la Palatul Victoria cu reprezentantii Insitutului National de Statistica si ai Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza. O noua reuniune pe aceasta tema va avea loc la sfarsitul acestei .

Crestere SALARIU MINIM. Fostul ministru al Muncii, argumente pentru cresterea salariului minim

Fostul ministru al Muncii in Guvernul Dancila, Marius Budai, a oferit pe pagina sa de Facebook cateva argumente pentru care salariul minim ar trebui sa creasca.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic-Brasov: Nu putem sa o facem intr-o guvernare de tranzitie

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Brasov, ca autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata in timpul unei guvernari de tranzitie, care dureaza cel mult un an, fiind un obiectiv care trebuie asumat intr-un mandat de patru ani.

Ce salarii nu se vor mai plati, potrivit premierului Ludovic Orban. in rest, platile se vor face la termen

Ludovic Orban a facut astazi ultimele anunturi cu privire la situatia salariilor despre care s-a tot vorbit zilele acestea. Plata salariilor a fost pusa la indoiala de mai multe fake news-uri transmise de PSD, prin intermediul sefei de campanie a Vioricai Dancila, Lia Olguta Vasilescu. Ea a atacat PNL, printr-o ironie in care ar fi .

Ludovic Orban despre declaratia lui Emmanuel Macron privind moartea cerebrala a NATO

Premierul Ludovic Orban a comentat declaratia presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, care sustine ca NATO se afla in moarte cerebrala, spunand ca aceasta afirmatie nu are legatura cu modul de functionare al Aliantei Nord- Atlantice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )