Libnet.ro
UNICEF

10:31

Ludovic Orban: Decizia CCR este contrara vointei exprimate de cetateni la referendumul de pe 26 mai

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Decizia CCR este contrara vointei exprimate de cetateni la referendumul de pe 26 mai

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca decizia CCR privind respingerea initiativei legislative de revizuire a Constitutiei depusa de partidele din opozitie este surprinzatoare, in conditiile in care milioane de romani s-au exprimat in favoarea interzicerii amnistiei si gratierii pentru fapte de coruptie la referendumul de pe 26 mai, iar Curtea a validat referendumul. continuă pe Adevărul

Orban: Decizia CCR este contrara vointei exprimate de romani la referendumul de pe 26 mai. PNL se va asigura ca votul cetatenilor va fi transpus in lege

Decizia CCR privind respingerea initiativei legislative de revizuire a Constitutiei depuse de PNL alaturi de partenerii din opozitie este surprinzatoare, spune presedintele liberalilor, Ludovic Orban. Acesta.

Orban: Decizia CCR este contrara vointei exprimate de cetateni la referendumul de pe 26 mai

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca decizia CCR privind respingerea initiativei legislative .

Orban: Constitutia nu prevede dreptul fundamental de a fi gratiat si amnistiat. Decizia CCR este inexplicabila

Liberalii considera inexplicabila decizia Curtii Constitutionale de a respinge initiativa de revizuire in sensul introducerii interdictiei amnistiei si gratierii pentru faptele de coruptie.

Orban: Decizia CCR privind completurile de trei judecatori de la ICCJ sfideaza vointa cetatenilor. Pregatim un proiect de reformare a CCR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca decizia Curtii Constitutionale privind completurile de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitiei sfideaza vointa cetatenilor. El anunta ca PNL pregateste un proiect de reformare a CCR, astfel incat ca nu se mai permita subiectivismul politic sau subiectivismul in anumite decizii.

Ludovic Orban, dupa ce CCR a respins Constitutiei pe interzicerea amnistiei si gratierii faptelor de coruptie: Decizia e contrara vointei poporulu

Curtea Constitutionala a respins joi ambele initiative legislative de revizuire a Constitutiei depuse de putere si de opozitie in urma referendumului din 26 mai. Judecatorii CCR au decis ca amnistia pentru.

Ludovic Orban, dupa ce CCR a respins revizuirea Constitutiei pe interzicerea amnistiei si gratierii faptelor de coruptie: Decizia e contrara vointei poporulu

Curtea Constitutionala a respins joi ambele initiative legislative de revizuire a Constitutiei depuse de putere si de opozitie in urma referendumului din 26 mai. Judecatorii CCR au decis ca amnistia pentru.

Ludovic Orban saluta alegerea Ursulei von der Leyen in fruntea Comisiei Europene: Pentru noi este o victorie

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, marti, ca alegerea Ursulei von der Leyen in fruntea Comisiei Europene este in acord cu interesele Romaniei, precizand ca instalarea sa in aceasta functie este o.

Turcan: Decizia CCR, ciudata si aparent in favoarea infractorilor

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, considera ca decizia CCR cu privire la proiectul de revizuir.

Ludovic Orban, apel disperat catre USR-PLUS: Ar fi fost mai bine sanu isi depunacandidat la alegerile prezidentiale

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ar fi mai bine ca alianta USR-PLUS sa nu isi puna candidat la prezidentiale fiindca in luptacu PSD se faramiteaza votul. E dreptul lor saisi.

Ludovic Orban, despre candidatul USR-PLUS la prezidentiale: Ar fi fost mai bine sa nu isi depuna candidat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca ar fi fost mai bine daca Alianta USR PLUS nu si-ar desemna un candidat la alegerile prezidentiale, explicand ca in batalia cu PSD se faramiteaza.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )