Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ludovic Orban: Ministrul de Interne este o sluga a lui Dragnea care in loc sa apere cetateanul ii apara pe puternicii zilei impotriva unor pericole inexistente (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Ministrul de Interne este o sluga a lui Dragnea care in loc sa apere cetateanul ii apara pe puternicii zilei impotriva unor pericole inexistente (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat, in emisiunea lui Tudor Musat de pe B1TV, scandalurile de la zi din Ministerul de Interne, precum dosarul privind amenintarea jurnalistei Emilia Sercan de catre. continuă pe B1

Ludovic Orban: Obiectivul PNL este aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Cu PSD-ALDE nu avem nicio sansa sa fim cetateni europeni cu drepturi depline (VIDEO)

Partidul National Liberal a prezentat opiniei publice din Romania programul sau politic pentru alegerile europarlamentare. Dintre obiectivele pe care si le-au stabilit in urmatorul mandat de 5 ani al.

VIDEO INTERVIU Ludovic Orban: Avem semnale ca cei de la PSD-ALDE sunt in stare sa faca orice pentru a impiedica dreptul de vot la Referendum/ E vital ca fiecare roman sa inteleaga ca are destinul Romaniei in maini si sa vina la vot

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune intr-un interviu acordat HotNews. ro ca pe 26 mai populatia are ocazia sa depuna o motiune de cenzura impotriva guvernarii PSD-ALDE-UDMR. Potrivit cercetarilor PNL, prezenta la vot la Referendum este de aproape 40%, iar Partidul National Liberal se concentreaza pe ultima suta de metri sa convinga cat mai multi romani ca este vital sa mearga la vot, sa voteze DA la referendum pentru ca acest referendum va scrie istoria. Ludovic Orban atrage atentia si asupra semnalelor primite, conform carora PSD incearca sa puna piedici celor care vor sa voteze la referendum: Stiu sigur ca delegatii din sectiile de votare ai PSD si ALDE sunt instruiti sa nu dea cetatenilor decat buletinele de vot la europarlamentare si sa dea buletinele de vot la Referendum numai in cazul unei solicitari exprese din partea cetatenilor. Asa sunt instruiti.

LUDOVIC ORBAN: Se pregateste un proces de cumparare de voturi

PSD vrea sa diminueze prin toate mijloacele posibile numarul romanilor care voteaza la referendumul pe justitie din 26 mai, declara la RFI presedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban: in Romania exista scoli mizerabile si fara toalete. Replica ministrului Ecaterina Andronescu (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat, in emisiunea lui Tudor Musat de pe B1TV, situatia scolilor din Romania si a cerut autoritatilor sa ia mai multe masuri pentru rezolvarea problemelor. Avem la.

Ludovic Orban (PNL): Va garantam ca nu vom guverna cu PSD. Ei sunt stanga comunista

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca liberalii nu vor guverna cu PSD, deoarece acest partid reprezinta stanga comunista, cleptocrata, informeaza Adevarul. intrebat daca ar intra la guvernare.

Ludovic Orban: Daca nu trece referendumul, cei de la putere ar intelege ca e liber la furat in tara asta

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Adevarul Live, ca ar exista un pericol daca referendumul pe Justitie nu ar trece, adica politicienii de la putere ar putea intelege ca e liber la furat in Romania.

Adevarul Live, ora 14.00. Ludovic Orban, despre strategia PNL pentru a bate PSD la europarlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, va vorbi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre strategia liberalilor pentru a invinge PSD la europarlamentare, mobilizarea electoratului la urne si piedicile puse de autoritati presedintelui Klaus Iohannis.

Ludovic Orban vrea sa dea in judecata mai multi membri CNA. Radu Herjeu: imi aminteste de un banc trist

Jurnalistul Radu Herjeu, membru al CNA, anunta ca Ludovic Orban vrea sa dea in judecata mai multi membri ai Consiliului, dupa ce acesta a aratat ca nu are o baza legala pentru a obliga televiziunile sa.

Ludovic Orban: Avem semnale foarte clare ca se pregateste un amplu proces de cumparare de voturi

PSD vrea sa diminueze prin toate mijloacele posibile numarul romanilor care voteaza la referendumul pe justitie din 26 mai, declara la RFI presedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban (PNL): Avem semnale ca PSD pregateste un amplu proces de cumparare de voturi

Ludovic Orban sustine ca PSD incearca din rasputeri sa-i impiedice pe romani sa voteze la referendumul convocat de presedintele Iohannis, astfel incat sa nu se atinga cvorumul necesar pentru validare.

ştiri din Politica

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )