Libnet.ro
UNICEF

22:15

Orban o desfiinteaza pe Dancila, in prima zi de campanie: Zero sanse in turul doi

Antena3 Antena3,
Orban o desfiinteaza pe Dancila, in prima zi de campanie: Zero sanse in turul doi

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, apreciaza ca Viorica Dancila, candidatul social democrat si lider al PSD, nu are sanse de castig in turul al doilea al alegerilor prezidentiale in fata. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Viorica Dancila, ZERO, ZERO SANSE in turul II al prezidentialelor (VIDEO)

Ludovic Orban este de parere ca Viorica Dancila nu are nicio sansa in fata lui Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Zero sanse. Zero. Si asa e prea mult pentru ea ca a.

Confruntare Iohannis Dancila: prima reactie a lui Theodor Paleologu. Le batjocuresc inteligenta!

Theodor Paleologu a intervenit pentru prima oara in polemica dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Dupa ce numarul oficial al voturilor i-a adus in prim-plan la prezidentiale pe Iohannis si Dancila, tema dezbaterii dintre cei doi este acum subiectul principal de discutie. Ce a spus candidatul PMP despre ce se petrece intre candidatii din turul .

Sansele pe care i le da Orban lui Dancila pentru prima functie in stat: Zero. Si asa este prea mult pentru ea ca a ajuns in turul doi

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a spus, vineri, la Brasov, ca Viorica Dancila are sanse zero la alegerile prezidentiale. Si asa este prea mult pentru ea ca a ajuns in turul doi, a completat Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,32 seconds )