Libnet.ro
UNICEF

09:15

PLUS le cere deputatilor sa respinga proiectul privind posibilitatea executarii pedepselor definitive la domiciliu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PLUS le cere deputatilor sa respinga proiectul privind posibilitatea executarii pedepselor definitive la domiciliu

PLUS face apel la Camera Deputatilor sa respinga proiectul initiat de senatoarea PNL Alina Gorghiu care prevede posibilitatea executarii la domiciliu a pedepsei cu inchisoarea, deoarece este de natura sa duca imediat la eliberarea a peste jumatate dintre detinutii din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

PLUS cere respingerea proiectului de executare la domiciliu a pedepselor definitive

PLUS face apel la Camera Deputatilor sa respinga proiectul initiat de senatoarea PNL Alina Gorghiu care prevede posibilitatea executarii la domiciliu a pedepsei cu inchisoarea, deoarece este de natura sa duca imediat la eliberarea a peste jumatate dintre detinutii din Romania.

Dan Barna anunta ca votul la proiectul privind inchisoarea la domiciliu a fost o eroare

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, anunta ca votul senatorilor USR, care au sustinut proiectul privind executarea la domiciliu a pedepsei cu inchisoarea, a fost o eroare si ca deputatii formatiunii se vor pronunta impotriva.

Cristi Danilet despre proiectul privind inchisoarea la domiciliu: Este anormal ca brusc sa se considere ca infractiuni usoare pedepse de 5,6 ani de inchisoare

Judecatorul Cristi Danilet a criticat intr-o psotare pe pagina sa de Facebook proiectul de lege initiat de deputatul liberal Alina Gorghiu pentru executarea acasa a pedepselor de pana la 7 ani de inchisoare. Acesta a sustinut ca aceste pedepse nu se aplica pentru infractiuni usoare si oricum statul nu are capacitatea de monitorizarea a acestora.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2149 seconds )