Libnet.ro
UNICEF

09:45

PNL vine cu propriul proiect de buget pentru 2019. Ce prioritati au liberalii

Adevărul Adevărul,
PNL vine cu propriul proiect de buget pentru 2019. Ce prioritati au liberalii

PNL a prezentat, joi, propria varianta a bugetului pentru anul 2019, care prevede cresterea alocatiilor pentru copii cu 80% si cresterea punctului de pensie cu 10%, de la 1 ianuarie 2019. De asemenea, liderii PNL au subliniat ca liberalii propun ca 100% din impozitul pe venit sa mearga spre autoritatile locale. continuă pe Adevărul

PNL a prezentat propriul proiect de buget pe 2019: Eliminarea supraccizei la combustibil si a TVA defalcat, cresterea pensiilor si alocatiilor

PNL a prezentat joi o proprie varianta de buget pentru anul viitor, iar printre propuneri se regasesc eliminarea supraccizei la carburant, scoaterea TVA-ului defalcat, dar si cresterea alocatiilor pentru copii cu 80% si a pensiilor cu 10%.

SEDINTA DE GUVERN ASTAZI: Nu se va adopta proiectul de buget pentru 2019

Guvernul se reuneste in sedinta astazi, de la ora 13. 00 insa, dupa cum a spus ministrul Finantelor, nu va adopta proiectul de buget pentru 2019, desi mai este putin pana la finalul anului, Eugen Teodorovici a declarat, ieri, ca mai trebuie dezbatute mai multe aspecte legate de modul in care vor fi cheltuiti banii.

PENTRU 2019: Guvernul francez se asteapta la un deficit la 2,5% din PIB

Gerald Darmanin, ministrul francez al Conturilor Publice, a apreciat deficitul pentru 2019 la 2,5% din PIB, fapt datorat masurilor anuntate de Executivul de la Paris, dar fara sa se ia in considerare ce impact vor avea transformarile reducerii de impozit, dupa cum relateaza AFP si Reuters.

Tariceanu: Am nceput de ieri discutiile pe bugetul pentru 2019. Vrem sa vedem care e filosofia

PSD si ALDE au inceput discutiile pe bugetul pentru 2019, Calin Popescu Tariceanu sustinand ca ministrul Finantelor este asteptat sa prezinte care e filosofia.

EUGEN TEODOROVICI: Proiectul de buget pe 2019 nu va fi aprobat

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat ca proiectul de buget pe 2019 nu va intra in sedinta de Guvern de maine intrucat lipseste avizul CSAT.

EUGEN TEODOROVICI: Proiectul de buget pe 2019 nu va fi aprobat

ACTUALIZARE Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca in aceste zile au loc ultimele discutii privind proiectul bugetului de stat pe anul 2019. ----- Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat ca proiectul de buget pe 2019 nu va intra in sedinta de Guvern de maine intrucat lipseste avizul CSAT.

PLAN PENTRU 2019: Credit Suisse rascumpara actiuni de pana la 1,51 miliarde de dolari

Banca elvetiana Credit Suisse a anuntat, ieri, pentru anul viitor, un plan de rascumparare de actiuni de pana la 1,5 miliarde de franci 1,51 miliarde de dolari), intentionand totodata sa majoreze dividendul cu cel putin 5% din 2019. Directorul executiv al bancii, Tidjane Thiam, a declarat: Masurile luate in perioada de restructurare au facut ca banca sa fie mult mai rezistenta in fata turbulentelor de pe piete.

Scandal urias dupa suspendarea sedintei CSAT. Iohannis, acuzat ca blocheaza bugetul pentru 2019

Este scandal urias dupa ce presedintele Klaus Iohannis a amanat marti sedinta CSAT. Sunt voci care spun ca Iohannis blocheaza bugetul pentru anul 2019, care nu mai poate fi adoptat pana la 1.

Dimitri Alperovitch, expert n cybersecurity; Marea ngrijorare pentru 2019 este ca Iranul va relua atacurile asupra sectorului financiar american, ca raspuns la sanctiunile impuse de SUA

Atacurile cibernetice sunt foarte strans legate de geopolitca si cativa actori vor fi extrem de activi in 2019, in principal Iranul, Coreea de Nord, Rusia si China. Iranul va ataca probabil sistemul financiar al SUA, ca raspuns la noile sanctiuni care musca din economia tarii, iar Coreea de Nord va dovedi ca are specialisti extrem de inventivi si nu trebuie subestimata, a spus intr-un interviu pentru HotNews. ro, Dmitri Alperovitch de la CrowdStrike, cercetator cunoscut pentru descoperirile legate de grupurile de hackeri Fancy Bear si Cozy Bear. Alperovitch, nascut la Moscova in 1980, a fost prezent la Bucuresti unde compania are 30 de angajati, planurile fiind ca numarul sa se dubleze in tara, prin angajari facute mai ales in Cluj.

Dimitri Alperovitch, expert n cybersecurity: Marea ngrijorare pentru 2019 este ca Iranul va relua atacurile asupra sectorului financiar american, ca raspuns la sanctiunile impuse de SUA

Atacurile cibernetice sunt foarte strans legate de geopolitica si cativa actori vor fi extrem de activi in 2019, in principal Iranul, Coreea de Nord, Rusia si China. Iranul va ataca probabil sistemul financiar al SUA, ca raspuns la noile sanctiuni care musca din economia tarii, iar Coreea de Nord va dovedi ca are specialisti extrem de inventivi si nu trebuie subestimata, a spus intr-un interviu pentru HotNews. ro, Dmitri Alperovitch de la CrowdStrike, cercetator cunoscut pentru descoperirile legate de grupurile de hackeri Fancy Bear si Cozy Bear. Alperovitch, nascut la Moscova in 1980, a fost prezent la Bucuresti unde compania are 30 de angajati, planurile fiind ca numarul sa se dubleze in tara, prin angajari facute mai ales in Cluj.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )