Libnet.ro
UNICEF

15:15

RALUCA TURCAN: De trei ani, Romania se afla intr-o stare de asediu nedeclarata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: De trei ani, Romania se afla intr-o stare de asediu nedeclarata

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat sambata, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest Oltenia, ca Romania se afla, de trei ani, intr-o stare de asediu nedeclarata si a catalogat actiunile PSD drept forme de gangsterism politic. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Turcan: PSD a dat nastere unui stat care lucreaza impotriva romanilor

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat sambata la Craiova ca in ultimii trei ani de zile PSD a practicat cea mai virulenta forma de gangsterism politic din ultimii 30 de ani si ca Klaus Iohannis este o garantie catre normalitate.

Raluca Turcan, transformata total de operatiile estetice. Cum arata natural! FOTO

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, este transformata total de operatiile estetice. Cum arata natural? Ce interventii si-a facut? Raluca Turcan este transformata total de operatiile estetice Raluca Turcan e clar ca are o istorie politica, dar are si o infatisare care face ravagii. Turcan actriva din anul 2000 pe scena politica romaneasca, iar de-a lungul timpului .

RALUCA TURCAN: Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, afirma, in urma deciziei CCR, ca joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final si ca premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare.

Raluca Turcan: Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final. Premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare!

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan afirma, in urma deciziei CCR, ca joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final si ca premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare.

Raluca Turcan (PNL): Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final. Premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a afirmat, miercuri, ca premierul Dancila este obligata sa vina de urgenta in Parlament pentru validare, precum si ca joaca de-a guvernarea se apropie de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )