Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan, despre traficul pietonal necontrolat de la vama Nadlac 1: Pot sa bag mana in foc ca nu mai trece nimeni, la ce desfasurare am vazut (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan, despre traficul pietonal necontrolat de la vama Nadlac 1: Pot sa bag mana in foc ca nu mai trece nimeni, la ce desfasurare am vazut (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a declarat, pentru B1 TV, ca a fost rezolvata situatia de la Nadlac I, vama prin care oamenii intrau in tara pe jos, fara ca autoritatile sa-i verifice si sa mai stie d. continuă pe B1

VIDEO FOTO Coada uriasa la Vama Nadlac II.Se plimba nestingheriti, nu au nicio treaba. Aici e epidemia. Darcata mizerie ramane in urma lor

La vama Nadlac II, de pe autostrada Nadlac-Arad, romanii care ajung in tara sunt grupati in convoaie, insotite de politie sau jandarmerie, si duse in judetele de domiciliu.

Cozi mari la frontiere Date oficiale: De duminica ora 8:00, pana luni ora 8:00, 5.900 de persoane au intrat in Romania prin Vama Nadlac Ministrul Sanatatii anunta ca pana de Paste vor mai veni 200.000 de romani

Romanii din Diaspora se intorc acasa, pe fondul crizei create de pandemia de coronavirus, iar la vama Nadlac s-au creat cozi pe kilometri intregi. Potrivit reprezentantilor Politiei de Frontiera Arad, in 24 de.

Mii de romani continua sa intre in tara prin vama Nadlac: E dezastru! Cat gunoi!

Mii de romani continua sa intre in tara prin vama Nadlac II, sute de masini fiind fotografiate, astazi, de un sofer roman, pe sensul de intrare al punctului de trecere al frontierei.

O femeie a murit in Vama Nadlac, abandonata pe sosea de soferul unui microbuz

O femeie a murit, ieri, in Vama Nadlac, dupa ce a fost abandonata pe sosea de soferul unui microbuz cu care a intrat in tara. Dupa ce femeia s-a dat jos din microbuz, soferul si ceilalti pasageri au incercat sa fuga, insa au fost opriti de jandarmi si politisti.

Mihai Fifor trage un semnal de alarma: Suceava s-a inchis, in Vama Nadlac se trece pe jos, fara restrictii

Mihai Fifor trage un semnal de alarma. Senatorul PSD atentioneaza ca desi autoritatile au inchis Suceava, in Romania se intra inca ilegal in Vama Nadlac.

Rares Bogdan: in rural se circula ca voda prin loboda, oamenii veniti din diaspora nu respecta izolarea. Jandarmeria si Politia sa actioneze Procuratura sa intervina daca baietii destepti sifoneaza bani (VIDEO)

Rares Bogdan s-a aratat dezamagit si revoltat sa constate ca in multe zone rurale oamenii nu respecta masura izolarii la domiciliu, crescand astfel sansele de raspandire a noului coronavirus.

Mihai Fifor: Vama Nadlac 1 trebuie urgent inchisa pentru traficul pietonal. Degeaba carantinam Suceava daca oamenii intra pe jos in tara, apoi se urca in mijloacele de transport in comun (VIDEO)

Fostul ministru de Interne, senatorul PSD Mihai Fifor, a atras atentia, in direct pe B1 TV, ca, in plina pandemie de coronavirus, oamenii trec granita pe jos, prin punctul de trecere a frontierei Nadlac 1, se urc.

O femeie de 71 de ani a murit in vama Nadlac. Echipajul medical adus cu un elicopter SMURD nu a putut decat sa declare decesul

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat miercuri seara ca, pe 30 martie, o romanca de 71 de ani ce revenea din Marea Britanie a murit in Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac. Cauza decesului - infarct. Pe.

O femeie de 71 de ani care venea din Marea Britanie a facut infarct si a murit la Vama Nadlac

O femeie de 71 de ani care venea cu un microbuz din Marea Britanie a facut infarct si a murit la punctul de trecere a frontierei Nadlac, a anuntat miercuri Grupul de Comunicare Strategica.

O batrana care se intorcea din Anglia a murit chiar in vama Nadlac: Nu avem confimarea ca a fost infectata

O femeie in varsta de aproximativ 70 de ani care se intorcea din Anglia a murit, joi dimineata, chiar in punctual de trecere a frontierei Nadlac II.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )