Libnet.ro
UNICEF

22:47

Rares Bogdan: Iohannis va castiga prezidentialele, n-am nicio emotie. Ar fi interesanta o lupta in turul doi Iohannis - Barna. Sper intr-o campanie decenta, fara laturi aruncate in cap (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: Iohannis va castiga prezidentialele, n-am nicio emotie. Ar fi interesanta o lupta in turul doi Iohannis - Barna. Sper intr-o campanie decenta, fara laturi aruncate in cap (VIDEO)

Klaus Iohannis va castiga un nou mandat la Cotroceni, este convins Rares Bogdan. Europarlamentarul PNL nu s-a aratat deranjat de faptul ca Alianta USR-PLUS a ales sa nu-l sustina pe Iohannis la prezidentiale,. continuă pe B1

Violeta Alexandru, despre relatia cu Rares Bogdan: Ne completam unul pe altul; Nu l-am auzit sa spuna ca doreste presedintia PNL Bucuresti

Noul presedinte al PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a vorbit la Adevarul Live despre relatia ei cu Rares Bogdan, in contextul in care acesta din urma a ravnit si el la sefia filialei. Violeta Alexandru a precizat ca se intelege foarte bine cu Rares Bogdan si ca cei doi se completeaza unul pe altul.

Rares Bogdan, despre intentia declarata a PSD de a impozita pensiile speciale: Nu le e rusine? Cum sa le taiati, ca voi le-ati dat! PSD a dat pensii speciale si liftierelor din Parlament (VIDEO)

Intentia declarata a PSD de a impozita pensiile speciale e, de fapt, o masura populista care nu va pacali pe nimeni, considera Rares Bogdan. Europarlamentarul PNL atrage atentia ca tocmai PSD a avut grija.

Rares Bogdan: Nimeni nu poate sta in fata unui candidat PNL-USR-PLUS la Bucuresti. Alegem cine e cel mai bine plasat pentru Primaria Generala. Obligatoriu trei sondaje de la institutii independente (VIDEO)

Nimeni nu poate sta in fata unui candidat PNL-USR-PLUS la Bucuresti, a declarat Rares Bogdan, pentru B1 TV. Europarlamentarul liberal a insistat ca Romania are nevoie de o administratie locala sanatoasa, iar l.

Rares Bogdan (PNL): Tentativele disperate ale liderilor PSD si ALDE de a o sabota pe Laura Codruta Kovesi au esuat, dar asta nu inseamna ca nu vor mai incerca

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat, joi, ca desi tentativele disperate ale liderilor PSD si ALDE de a o sabota pe Laura Codruta Kovesi au esuat, acest lucru nu inseamna ca nu vor mai.

Rares Bogdan (PNL), apel catre noul Consiliu UE si noua sefa a Comisiei Europene: Romania merita sa fie in Schengen. Este in interesul securitatii tuturor

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan, care conduce delegatia romana din grupul PPE, a solicitat, miercuri, implicarea presedintiei finlandeze a Consiliului UE, dar si a Ursulei von der Leyen, proaspat aleasa la.

Rares Bogdan: Cred ca sunt lideri la nivel european carora le e foarte teama de prezenta doamnei Kovesi in Parchetul European (VIDEO)

Cred ca sunt lideri la nivel european carora le e foarte teama de prezenta doamnei Kovesi la nivelul Parchetului European, a declarat europarlamentarul PNL Rares Bogdan, pentru B1 TV. Jean-Francois Bohnert e.

Rares Bogdan, dupa ce Dancila a sustinut ca nu functionarii, ci ministrii au realizat Presedintia Consiliului UE: E o jignire grava adusa oamenilor care si-au facut treaba in mod exemplar (VIDEO)

Nu functionarii si diplomatii Romaniei au realizat Presedintia romana la Consiliul Uniunii Europene, ci Guvernul Romaniei, a declarat Viorica Dancila, in Parlamentul European. Rares Bogdan considera ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )