Libnet.ro
UNICEF

09:00

Rares Bogdan acuza PSD ca impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu UE. Ticalosie si dublu limbaj. E noaptea mintii!

Adevărul Adevărul,
Rares Bogdan acuza PSD ca impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu UE. Ticalosie si dublu limbaj. E noaptea mintii!

Liderul eurodeputatilor PNL, Rares Bogdan, acuza Partidul Social Democrat de faptul ca incearca fortarea unei dezbateri in plenul Parlamentului European pe tema situatiei din Romania. Mai precis, social-democratii vor atraga atentia ca revenirea la alegerea primarilor in doua tururi ar fi una problematica. continuă pe Adevărul

Rares Bogdan: in Romania, daca esti un om obisnuit si nu ai bani, cunostinte, usi deschise la timp, mori cu zile

Europarlamentarul Rares Bogdan saluta, intr-o postare pe Facebook, faptul ca Parlamentul European, la initiativa grupului PPE, vrea sa infiinteze o noua comisie de specialitate destinta luptei impotriva.

il roaga Klaus Iohannis pe Rares Bogdan sa candideze pentru Capitala?

Dupa ce europarlamentarul PNL Rares Bogdan, unul dintre cei mai bine cotati posibili candidati ai partidului pentru primaria Capitalei a afirmat ca doar Klaus Iohannis il poate convinge sa-si asume acest rol, presedintele si-a exprimatastazi si el punctul de vedere.

Rares Bogdan ii cere lui Ludovic Orban sa-l scoata din sondajele PNL pentru Primarie

Europarlamentarul Rares Bogdan a afirmat, luni, ca nu vrea sa candideze la locale si ca ii va cere premierului Ludovic Orban sa il scoata din sondajele PNL privind propunerile pentru Primaria Capitalei.

Rares Bogdan cere sa fie scos din sondajele PNL: Eu am spus ca nu candidez. Nu are rost sa ma masoare

Rares Bogdan cere sa fie scos din sondajele pe care vrea sa le faca PNL pentru a stabili candidatul partidului la Primaria Generala a Capitalei.

Gabriela Firea: Astept scuze publice din partea lui Rares Bogdan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni ca asteapta scuze publice de la europarlamentarul PNL Rares Bogdan, iar daca, in aceasta saptamana, nu observa o imbunatatire a discursului lui public ii va face plangere penala.

Rares Bogdan: Ludovic Orban este si va fi premierul PNL si dupa alegeri

Ludovic Orban este si va fi premierul PNL si dupa alegeri, iar relatia dintre Palatul Victoria si Cotroceni este foarte buna, de colaborare reala, a afirmat eurodeputatul Rares Bogdan, potrivit.

Citu acuza PSD de iresponsabilitate criminala: Stiti care este gaura pe care ne-a lasat-o pentru anul viitor? 51 de miliarde lei!

Ministrul Finantelor Florin Citu acuza guvernarea PSD de iresponsabilitate criminala pentru faptul ca a aprobat legea pensiilor, desi nu exista sursa de finantare, afirmand ca pentru anul viitorul gaura este de 51 miliarde lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )