Libnet.ro
UNICEF

15:46

Sansele pe care i le da Orban lui Dancila pentru prima functie in stat: Zero. Si asa este prea mult pentru ea ca a ajuns in turul doi

Adevărul Adevărul,
Sansele pe care i le da Orban lui Dancila pentru prima functie in stat: Zero. Si asa este prea mult pentru ea ca a ajuns in turul doi

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a spus, vineri, la Brasov, ca Viorica Dancila are sanse zero la alegerile prezidentiale. Si asa este prea mult pentru ea ca a ajuns in turul doi, a completat Orban. continuă pe Adevărul

Pe fondul protestelor, Hong Kong a intrat in recesiune pentru prima data in zece ani. Cum incearca guvernul chinez sa profite de situatie (FOTO, VIDEO)

Economia Hong Kong-ului a scazut cu 3,2% in perioada iulie-septembrie, fiind pentru prima data in zece ani cand orasul a intrat recesiune relateaza BBC. De precizat ca pentru a se afla in recesiune, o.

Hong Kong intra in recesiune pentru prima data dupa criza din 2008

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, arata datele guvernamentale publicate vineri, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a.

Autoritatile din Hong Kong confirma ca economia a intrat in recesiune, pentru prima data din 2008

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, arata datele guvernamentale publicate vineri, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a Beijingului in problemele regiunii semiautonome, dar si al efectelor razboiului comercial dintre SUA si China, transmite Reuters.

Orban o desfiinteaza pe Dancila, in prima zi de campanie: Zero sanse in turul doi

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, apreciaza ca Viorica Dancila, candidatul social democrat si lider al PSD, nu are sanse de castig in turul al doilea al alegerilor prezidentiale in fata.

Ludovic Orban: Viorica Dancila, ZERO, ZERO SANSE in turul II al prezidentialelor (VIDEO)

Ludovic Orban este de parere ca Viorica Dancila nu are nicio sansa in fata lui Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Zero sanse. Zero. Si asa e prea mult pentru ea ca a.

Din cauza Brexitului, Tesla a ales Germania si nu Marea Britanie pentru prima sa fabrica din Europa

Marea Britanie si-a ratat sansa de a gazdui prima fabrica din Europa a constructorului auto american Tesla din cauza Brexitului, a declarat miercuri directorul general de la Tesla, Elon Musk.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2144 seconds )