Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXIT POLL: PNL, PSD si USR PLUS, umar la umar. Ponta si Basescu trec pragul electoral la limita. Tariceanu, nu

Adevărul Adevărul,
EXIT POLL: PNL, PSD si USR PLUS, umar la umar. Ponta si Basescu trec pragul electoral la limita. Tariceanu, nu

Rezultate stranse la scrutinul de duminica. PSD, PNL si Alianta 202 USR PLUS se bat pe primul loc. Social-democratii, sub conducerea lui Liviu Dragnea, au pierdut aproape 20 de procente fata de scrutinul din 2016. Datele se raporteaza la ora 19. 00, asadar au mai fost doua ore in care s-a votat. De obicei, pe finalul scrutinului se mobilizeaza electoratul dreptei. continuă pe Adevărul

Rezultate alegeri europarlamentare 2019. Exit poll si sondaje. PNL, PSD si USR PLUS impart podiumul

Rezultate alegeri europarlamentare. Potrivit unor sondaje interne ale partidelor, in partea a doua zilei, PSD, PNL si USR PLUS ar fi impartit cele trei locuri. Ierarhia insa s-ar putea schimba dupa valul de alegatori care au ales sa mearga la urne mai tarziu.

EXIT POLL final: PNL si PSD au scazut putin. USR-PLUS, scor neschimbat. Diaspora poate rasturna clasamentul. Ponta si Basescu trec pragul. ALDE, nu

Rezultate stranse la scrutinul de duminica. PSD, PNL si Alianta 202 USR PLUS se bat pe primul loc. Social-democratii, sub conducerea lui Liviu Dragnea, au pierdut aproape 20 de procente fata de scrutinul din 2016. Voturile din diaspora pot influenta decisiv clasamentul final: PSD ar putea pica pe locul trei. ProRomania, PMP si UDMR au trecut la mustata pragul electoral, in timp ce ALDE nu va trimite niciun europarlamentar la Bruxelles.

Exit-poll alegeri europarlamentare, ora 14.00. Ce procente au PSD, PNL si USR Plus

Exit-poll alegeri europarlamentare: PSD, PNL si USR-PLUS s-ar afla in fruntea sondajelor. Rezultatele partiale arata o lupta stransa in liberali si USR-isti, dar PSD conduce detasat. Exit-poll alegeri europarlamentare: ce partide se bat pe locurile din Parlamentul European Daca ar fi sa ne luam dupa primele rezultate provenite din sondajele efectuate cu romanii care au [] .

LIVETEXT. Ziua alegerilor la partide. PSD, in stare de soc / Dragnea, la plecarea de la sediul PSD, in timp ce era huiduit: Am avut si zile mai bune / La PNL, USR PLUS si PMP s-a strigat de bucurie

PSD se este in stare de soc, nu se astepta la o prezenta atat de masiva. Am avut si zile mai bune, a spus Dragnea inainte sa urce in masina si sa plece de la sediul PSD, in timp ce acesta era huiduit de cativa tineri. Dupa inchiderea sectiilor de vot de la alegerile europarlamentare si referendum, la sediile USR PLUS si PMP s-au auzit strigate de bucurie. PSD si PNL sunt la egalitate potrivit primelor rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare 2019 si referendum, iar USR-PLUS au adunat 23,9%, iar ALDE nu a atins pragul electoral. Codrin Stefanescu invoca disparitia a 16. 000 de voturi. 15: Liviu Dragnea a plecat de la sediul PSD si se duce sa vorbeasca cu Tariceanu. Acestia ar urma sa discute despre guvernare. 05 Bucurie la PNL. RareS Bogdan, Oreste si alti PNL-isti spun ca vor sa mearga in Piata Victoriei21. 53 Codrin Stefanescu invoca disparitia a 16. 000 de voturi21. 38: Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a spus duminica seara, ca rezultatul pe care formatiunea sa l-ar fi obtinut conform exit-poll-ului - de 4,9% - este doar o estimare21. 29: USR PLUS a spus ca Guvernul trebuie sa plece, fie prin demisie, fie prin motiune de cenzura21. 15: Ludovic Orban este increzator ca PNL va fi castigatorul alegerilor europarlamentare 2019 cand vor fi numarate toate voturile21. 10 Liviu Dragnea a spus ca Guvernarea nu trebuie cedata.

Exit-poll, ora 16.00. Cum stau in clasamente PSD, PNL si USR Plus

Rezultate partiale pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Cum au votat romanii pentru Parlamentul European pana la ora 16:00. Exit-poll alegeri europarlamentare, ora 16:00 PSD ar avea cele mai multe voturi la ora actuala. Acestea sunt rezultatele partiale, potrivit fanatik. ro: PSD 33% PNL 23% USR PLUS 17% ALDE 7% [] .

Exit-poll, ora 19.00. Cum se claseaza PSD, PNL si USR Plus. Rasturnare de situatie

Sectiile de votare mai sunt deschise inca doua ore, iar acestea sunt rezultatele partiale de la 19:00 pentru alegerile europarlamentare. Cum au votat romanii pentru Parlamentul European pana la ora 19:00. Toate datele privind alegerile europarlamentare si referendum suntAICI! Conform estimarilor initile, Partidul Social Democrat PSD) era in pe primul loc, insa pe masura ce [] .

Liviu Avram: Putem vedea acum cat ne-a costat absenteismul de la parlamentarele din 2016. PSD, USR-PLUS si PNL se bat pentru primul loc

Jurnalistul Liviu Avram a comentat la Adevarul Live, ultimele cifre ale prezentei la vot si explica ca s-a depasit deja prezenta de la alegerile parlamentarele din 2016. in privinta cozilor din diaspora, jurnalistul a subliniat ca cineva trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru umilintele romanilor si ca daca exista buna credinta, se pot gasi si solutii.

REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI EUROPARLAMENTARE: PSD si PNL, 25.8%, USR-PLUS - 23,9%

Update: CURS si Avangarde au facut publice rezultatele exit-poll-ului pentru ora 19. 9% Exit-poll-ul a fost realizat in 400 de sectii de votare,.

REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI EUROPARLAMENTARE: PSD si PNL, 25.7%, USR-PLUS - 23,9%. Sunt rezultatele finale

Update: CURS si Avangarde au facut publice rezultatele exit-poll-ului pentru ora 21. Pro Romania - 5,7% 5.

LIVETEXT. Ziua alegerilor la partide. Atmosfera incordata la PSD / Codrin Stefanescu invoca disparitia a 16.000 de voturi

Dupa inchiderea sectiilor de vot de la alegerile europarlamentare si referendum, la sediile USR PLUS si PMP s-au auzit strigate de bucurie. PSD si PNL sunt la egalitate potrivit primelor rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare 2019 si referendum, iar USR-PLUS au adunat 23,9%, iar ALDE nu a atins pragul electoral. Codrin Stefanescu invoca disparitia a 16. 000 de voturi. 38: Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a spus duminica seara, ca rezultatul pe care formatiunea sa l-ar fi obtinut conform exit-poll-ului - de 4,9% - este doar o estimare21. 29: USR PLUS a spus ca Guvernul trebuie sa plece, fie prin demisie, fie prin motiune de cenzura21. 15: Ludovic Orban este increzator ca PNL va fi castigatorul alegerilor europarlamentare 2019 cand vor fi numarate toate voturile 21. 10 Liviu Dragnea a spus ca Guvernarea nu trebuie cedata. 21:05 Explozie de bucurie la Alianta USR-PLUS, dupa anuntarea rezultatelor exit poll urilor. Membrii Aliantei s-au imbratisat si au scandat Fara hotie! si Nu vrem sa fim o natie de hoti!20:53 Lia Olguta Vasilescu a plecat nervoasa din sediu si a refuzat sa faca declaratii. Merg la Antena 3, vorbim dupa, a spus aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )