Libnet.ro
UNICEF

22:15

Explozie de bucurie la sediul PNL, dupa victoria lui Klaus Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Explozie de bucurie la sediul PNL, dupa victoria lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Rezultatele exit-poll care au anuntat o victorie detasata a lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale au fost intampinate de o explozie de bucurie la sediul PNL. La final, Iohannis a tinut sa le. continuă pe B1

Mircea Badea, val de ironii si mistouri, dupa victoria lui Klaus Iohannis. Si-a varsat nervii pe colegii jurnalisti

Mircea Badea a fost foarte ocupat in ziua alegerilor prezidentiale. A aparut la Antena 3, unde a comentat prezenta la vot si alte evenimente importante ale zilei, dar a fost activ si pe Facebook, unde a postat mai multe mesaje. Rezultatul alegerilor pare sa-l fi enervat foarte tare. A lansat valuri de ironii si mistouri, .

Ludovic Orban jubileaza dupa victoria lui Klaus Iohannis si desfiinteaza PSD

Liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, a afirmat ca PNL si-a atins obiectivul ca presedintele.

Sediul PNL, reactie Klaus Iohannis, dupa inchiderea urnelor: Romania moderna a castigat

Romanii au fost chemati, duminica, la vot pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. Klaus Iohannis a facut primele declaratii, la sediul PNL, dupa aflarea rezultatelor exit-poll. Presedintele Klaus Iohannis si-a sustinut discursul la sediul PNL, imediat dupa ce televiziunile au venit cu primele rezultate exit-poll. Sondajele realizate la iesirea de la urne si .

Sediul PNL: Ce au cumparat deja oamenii lui Klaus Iohannis. Se pregatesc de victorie

Oamenii lui Klaus Iohannis sunt siguri de victoria candidatului PNL la alegerile prezidentiale si se pregatesc sa sarbatoreasca. in curtea in care partidul isi are sediul a fost amplasata deja o scena pentru discursul presedintelui de la ora 21:00, cand sectiile de votare vor fi inchise si vor fi anuntate primele rezultate exit-poll. Sediul PNL: .

PREZIDENTIALE 2019. Victoria lui Klaus Iohannis, sarbatorita la PNL. Liberalii au facut pariuri pe scorul presedintelui

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis, a castigat, potrivit exit-poll-urilor, un nou mandat la Cotroceni, victorie pe care a sarbatorit-o, duminica, la sediul central al.

PREZIDENTIALE 2019. Ludovic Orban explica ce urmeaza, dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat ca liberalii vor incerca sa mentina majoritatea creata la motiunea de cenzura si la investirea Guvernului sau, aratand ca vor exista discutii cu.

Prima reactie din PNL, dupa invitatia Vioricai Dancila la dezbatere: Nu mai bine ar iesi putin in strada?

Senatorul PNL Alina Gorghiu spune ca social-democratii ar trebui sa aiba intalniri cu electoratul, precizand ca presedintele Klaus Iohannis se afla, vineri, la Bacau pentru o dezbatere deschisa cu.

Radu Tudor: Asta se va intampla in PSD si PNL dupa alegerea unui nou presedinte

Exista viata si dupa alegerile prezidentiale si in marile partide se anunta schimbari interesante incepand de luni, scrie Radu Tudor, duminica, pe blogul sau. Continuarea,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3149 seconds )