Libnet.ro
UNICEF

17:15

Klaus Iohannis a castigat al doilea mandat la Palatul Cotroceni, potrivit exit-poll-urilor. Prima sa promisiune

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a castigat al doilea mandat la Palatul Cotroceni, potrivit exit-poll-urilor. Prima sa promisiune

Presedintele Klaus Iohannis a castigat un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, potrivit exit-poll-urilor anuntate la inchiderea urnelor de institutele acreditate de Biroul Electoral Central. Va promit ca. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - EXIT POLL |Klaus Iohannis castiga la pas al doilea mandat de presedinte, potrivit voturilor exprimate pana in 14:00. La ce distanta se afla Viorica Dancila de o mare surpriza

Diferenta dintre contracandidatii finalei prezidentiale se mentine chiar si dupa pranz. Klaus Iohannis este creditat cu 62% dintre voturile exprimate pana in ora 14:00, in timp ce Viorica Dancila are doar 38.

Klaus Iohannis a votat. Cine l-a insotit pe presedintele Romaniei la sectia de votare

Klaus Iohannis s-a prezentat, duminica, la sectia de votare, pentru turul doi de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful statului si-a exprimat optiunea cu privire la viitorul presedinte al Romaniei, iar la iesirea din sectie a zambit si a parut increzator in sansele pe care le are pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis .

Rezultate partiale in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Klaus Iohannis a castigat detasat in municipiul Suceava

Prezenta la vot in judetul Suceava, la ora inchiderii urnelor, a fost de 44,93%. Potrivit PNL Suceava, dupa numararea paralela a 99,9% din voturi la sectiile de votare din municipiul Suceava, Klaus Iohannis a obtinut 64,99% din voturi.

Exit Poll. E OFICIAL. Klaus Iohannis a castigat Alegerile Prezidentiale. Datele si procentele sunt clare!

Au aparut primele date de tip exit poll oficiale, realizate de Curs-Avangarde, la ora 21:00, dar si de reprezentantii IRES. Conform acestora, Klaus Iohannis a reusit sa obtina un nou mandat de presedinte al Romaniei, castigand detasat alegerile prezidentiale in dauna Vioricai Dancila. UPDATE Exit-poll IRES, ora 21:00: Klaus Iohannis- 67,1% Viorica Dancila- 32,9% .

Victor Ponta, mesaj prompt dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale: Traieste intr-o minciuna!

Victor Ponta a avut un mesaj transant dupa victoria lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. Liderul Pro Romania a avut prima reactie dupa ora 21:00, cand au facute publice rezultatele exit-poll. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa aflarea noului presedinte al Romaniei la Romania TV. Nu pot sa spun .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - EXIT POLL |Klaus Iohannis ramane lider detasat in cursa spre Cotroceni, in voturile exprimate pana la 14.30. La ce distanta se afla Viorica Dancila, candidata PSD

Presedintele Klaus Iohannis ramane in fruntea ierarhiei, obtinand aproximativ62% dintre voturile exprimate pana in ora 14:30. De partea cealalta, Viorica Dancila a ramas la 38%, iar o eventuala.

Constitutia Romaniei: Klaus Iohannis nu mai are dreptul la al treilea mandat. Aceasta este ultima data cand a mai putut fi ales

Klaus Iohannis a obtinut un nou mandat la Palatul Cotroceni in urma votului din data de 24 noiembrie. Acesta va sta in fruntea tarii pentru inca cinci ani, dar nu va mai putea candida din nou la sfarsitul anului 2024. Consitutia Romaniei prevede ca presedintele nu poate avea mai mult de doua mandate. Constitutia Romaniei: .

PREZIDENTIALE 2019. Victoria lui Klaus Iohannis, sarbatorita la PNL. Liberalii au facut pariuri pe scorul presedintelui

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis, a castigat, potrivit exit-poll-urilor, un nou mandat la Cotroceni, victorie pe care a sarbatorit-o, duminica, la sediul central al.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - EXIT POLL |Klaus Iohannis conduce in continuare cursa prezidentiala. Viorica Dancila, la mare distanta de presedinte (VIDEO)

Klaus Iohannis continua sa o conduca pe Viorica Dancila in finala prezidentialelor, explica surse politice, potrivit voturilor exprimate pana in ora 15:00 datele colectate pana la ora 13:30). Presedintele.

Alegerile prezidentiale, vazute de presa internationala: Iohannis, pompierul care repune Romania pe sine, pe punctul de a castiga al doilea mandat- UPDATE

Liberalul Klaus Iohannis este favoritul cursei electorale de duminica, fiind asteptat sa castige al doilea mandat de presedinte al Romaniei, relateaza AFP si Reuters. Jurnalistii straini il descriu pe Iohannis ca pe un pro-european convins care promite un stat de drept, functional, dupa ce a jucat rolul de pompier pentru a stinge crizele politice care au marcat primul sau mandat.

ştiri din Politica

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )