Libnet.ro
UNICEF

08:45

Liviu Dragnea arunca bomba: Nu hotarasc eu cine va fi candidatul la prezidentiale. Analiza cred ca trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea arunca bomba: Nu hotarasc eu cine va fi candidatul la prezidentiale. Analiza cred ca trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Liviu Dragnea a facut primele declaratii dupa exit-poll. Iata primele reactii: Le multumesc celor care s-au prezentat la vot, in special celor care au votat PSD. Votul de astazi, nu sunt niste rezultate. continuă pe Antena3

Subiectele zilei: Baronii PSD il contrazic pe Liviu Dragnea: Candidatul la prezidentiale se alege in Congres; Augustin Zegrean, fost presedinte CCR: Iohannis nu e obligat sa accepte restructurarea Guvernului; Email de la Ceausescu pentru mai tanarul sau

Liviu Avram: Dragnea a incercat sa creeze o lebada neagra. Azi a constatat ca a produs un pui de cioara. Liviu Avram explica care este principalul motiv din spatele anuntului lui Liviu Dragnea pe tema candidaturii la prezidentiale. Ponta jongleaza cu aliantele, dar neaga discutiile cu grupul Conservatorilor. Fostul premier roman Victor Ponta nu intentioneaza sa incheie o alianta cu grupul Conservatorilor si Reformistilor.

Eugen Tomac: Daca PSD merge in alegerile prezidentiale cu Liviu Dragnea, risca sa nu intre in turul doi

Liderul PMP, Eugen Tomac, sustine ca daca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, va fi pentru prima data cand candidatul PSD nu va ajunge in turul al doilea. Prezent, joi, la Constanta,.

Liviu Dragnea: Firea, potential candidat la prezidentiale

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat dupa rezultatele la exit poll la Europarlamentare ca, alaturi de ALDE, se va decide cine va candida pentru prezidentiale - Calin Popescu Tariceanu sau Gabriela Firea.

Liviu Dragnea a votat si pentru referendum: Nu vad de ce este o surpriza. Tot timpul am sustinut temele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a votat vineri seara, in jurul orei 19. 30, la Liceul Jean Monnet, la alegerile europarlamentare si referendum. Acesta a declarat ca nu vede de ce este o surpriza ca a votat la referendum, pentru ca am spus tot timpul ca sustine temele de la referendum. El este asteptat dupa vot la sediul PSD Baneasa, unde cel mai probabil va anunta candidatul la alegerile prezidentiale.

Tomac: PSD, daca merge in alegerile prezidentiale cu Liviu Dragnea, risca sa nu intre in turul doi pentru prima data

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, spune ca doar cine nu intelege politica nu isi da seama ca liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, devine din ce in ce mai izolat in cadrul formatiunii pe care o conduce. Tomac a mai afirmat ca daca Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, va fi pentru prima oara cand un candidat al social-democratilor nu va intra in turul doi.

Scenariu-soc: Ce va anunta Liviu Dragnea duminica seara

Liviu Dragnea va face un anunt cu privire la candidatul PSD la alegerile prezidentiale, duminica seara, dupa ce se va inchide votul pentru alegerile europarlamentare. Surse politice infirma faptul ca liderul PSD.

Liviu Dragnea, anunt surpriza despre candidatul la presedintie

Anunt surpriza al lui Liviu Dragnea dupa sondajele exit-poll, care aduc PSD la egalitate cu PNL. Toti au ramas mirati sa il auda pe Liviu Dragnea resemnat. in plus, Seful PSD i-a cerut premierului Dancila sa nu iti depuna mandatul. Eu nu am spus niciodata ca vreau sa candidez la presedintie. Mereu vorbesc dupa agenda [] .

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce Liviu Dragnea a propus-o la prezidentiale. Primarul Capitalei, foc si para

Dupa ce Liviu Dragnea a anuntat fastuos ca fostul sau adversar din partid, Gabriela Firea ar putea fi propusa drept candidat pentru alegerile prezidentiale, edilul Capitalei a venit cu o reactie uluitoare. Nu numai ca nu i-a multumit sefului PSD, ci i-a si reamintit ca a transformat-o in sac de box. Gabriela Firea, reactie dura [] .

Gabriela Firea, reactie dura dupa ce Liviu Dragnea a nominalizat-o ca posibil candidat la prezidentiale: Suntem in pericol sa disparem precum PNT-CD!

Gabriela Firea, primarul Capitalei, reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a recomandat-o ca posibil candidat la alegerile prezidentiale. Primarul general spune ca nu isi doreste o asemenea candidatura si.

SONDAJ. Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale? Cum au raspuns telespectatorii Antena 3

Razvan Dumitresci a lansat, vineri, la Subiectiv Fata in fata urmatoarea intrebare: Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale? Raspundeti cu DA sau NU la 1272 0,6 eur/-sms TVA inclus) pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )