Libnet.ro
UNICEF

11:15

Olguta Vasilescu (PSD), despre exit-poll: Neasteptat si dezamagitor pentru noi. Daca asa au decis romanii...

B1 B1,
Olguta Vasilescu (PSD), despre exit-poll: Neasteptat si dezamagitor pentru noi. Daca asa au decis romanii...

Lia Olguta Vasilescu, purtatorul de cuvant al PSD, a explicat ca, desi social-democratii au inregistrat mai multe voturi decat la europarlamentarele din 2014, prezenta la vot de acum a condus la un rezultat. continuă pe B1

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Lia Olguta Vasilescu: Rezultatul alegerilor e neasteptat. Dar era de asteptat ca Iohannis sa ceara demisia Guvernului

Vicepresedintele PSD, Lia Olguta Vasilescu, a marturisit ca rezultatul exit-poll al alegerilor europarlamentare a luat-o prin surprindere, dar nu si solicitarea lui Klaus Iohannis ca G.

Europarlamentare 2019. Lia Olguta Vasilescu : Am votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a votat, la Craiova, si a cerut un singur buletin de vot. La iesire, Olguta Vasilescu a spus ca a votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European.

Europarlamentare 2019. Olguta Vasilescu a refuzat sa voteze la Referendum: am votat pentru patrioti in Parlamentul European

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a votat, la Craiova, si a cerut un singur buletin de vot. La iesire, Olguta Vasilescu a spus ca a votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European.

Olguta Vasilescu a votat doar la europarlamentare: Pentru ca si Romaniei sa ii fie permis ceea ce este permis celorlalte tari din UE

Lia Olguta Vasilescu a votat, duminica dimineata, doar la alegerile europarlamentare, nu si la referendumul pe Justitie. Ea s-a prezentat la o sectie de votare din Craiova, impreuna cu sotul ei,.

Olguta Vasilescu, despre programul O familie, o casa: Nu va mai exista spaima de pana acum. Acest program este vital pentru tineri

Lia Olguta Vasilescu a facut o serie de precizari pe contul de Facebook privind programul PSD ce vizeaza familiile la inceput de drum. O familie, o casa! PSD lanseaza un nou program de importanta vitala p.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Olguta Vasilescu: Am votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European si am refuzat sa votez la referendum

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat duminica la iesirea din sectia de votare ca a votat la alegerile pentru Parlamentul European pentru a trimite patrioti la Bruxelles si pentru eliminarea.

Lia Olguta Vasilescu: in ciuda celor care fac fake news...

Lia Olguta Vasilescu a aratat ca se lucreaza pe santierulde pe Drumul expres Craiova- Pitesti. In ciuda celor care fac fake news si fotografiaza in unghiul unde nu se afla utilaje sau oameni, in.

Medic amenintat de un primar PSD: Mi-a cerut adeverinte pentru urna mobila. Pe lista erau morti, debili mintal si persoane deplasabile!

Un medic din comuna Botosesti Paia din judetul Dolj a facut public faptul ca primarul PSD al localitatii a incercat sa faca presiuni asupra sa pentru a elibera adeverintele necesare votului cu urna mobila. Pe lista edilului erau morti, debili mintal care nu au dreptul de vot), dar si persoane deplasabile. Atunci cand medicul a [] .

Olguta Vasilescu, dupa ce UDMR a rupt protocolul cu PSD-ALDE: Oricum ei nu au votat absolut toate proiectele

UDMR a anuntat oficial ca nu va mai sustine nicio initiativa sau masura a Guvernului, iar protocolul de colaborare cu PSD-ALDE ramane fara obiect pana la solutionarea situatiei cimitirului din Valea.

CTP, dezlantuit: PSD intra in panica. () alegeri pentru iesirea PSD din Palatul Victoria

Liviu Dragnea s-a prezentat, pana la urma, la vot. A ales chiar sa voteze si pentru referendum. in lumina ultimelor evenimente, printre care si-o prezenta covarsitoare la urne, Cristian Tudor Popescu a venit cu cateva impresii. CTP sustine in editorialul sau ca nu e nimic de asteptat de la PSD. E un partid care nu [] .

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )