Libnet.ro
UNICEF

15:15

Alina Gorghiu: PNL trebuie sa colaboreze cu UDMR, ALDE si inclusiv cu Victor Ponta

Hotnews Hotnews,
 Alina Gorghiu: PNL trebuie sa colaboreze cu UDMR, ALDE si inclusiv cu Victor Ponta

Senatorul PNL, Alina Gorghiu a declarat joi ca PNL trebuie sa-si faca o strategie pentru toamna. Fostul presedinte PNL sustine ca este necesar ca liberalii sa incepa discutii si negocieri cu mai multe formatiuni politice cum ar fi UDMR, ALDE sau Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Plan din interiorul PNL pentru trantirea Guvernului Dancila: negocieri cu UDMR si ALDE, inclusiv cu Victor Ponta

PNL trebuie sa negocieze cu UDMR, ALDE si Victor Ponta pentru a da jos in sesiunea din toamna Guvernul Dancila. Asta sustine senatorul PNL, Alina Gorghiu, potrivit careia negocierile pentru trantirea guvernului Dancila ar trebui incepute de astazi.

Planul PNL pentru a da jos Guvernul Dancila. Dialog cu UDMR, ALDE si Victor Ponta

PNL trebuie sa negocieze cu UDMR, ALDE si Victor Ponta pentru a da jos in sesiunea din toamna Guvernul Dancila. Asta sustine senatorul PNL, Alina Gorghiu, potrivit careia negocierile pentru trantirea guvernului.

Alina Gorghiu, atac la Ludovic Orban: PNL trebuie sa aiba un presedinte mai vocal

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat joi, la Timisoara, ca PNL a aratat slabiciune atunci cand a ezitat cu privire la adoptarea Codului administrativ, atacat la Curtea Constitutionala, punctand ca.

Alina Gorghiu, despre Liviu Dragnea: Are un profil de om bolnav, de obsedat

Senatorul PNL de Timis Alina Gorghiu a spus, miercuri, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, are un profil de om bolnav, de obsedat, dedicand o ora intreaga dintr-o emisiune televizata presedintelui Klaus Iohannis. Gorghiu a declarat, intr-o conferinta de presa care a avut loc la sediul PNL Timis, ca Liviu Dragnea este realmente obsedat si ca cei din jurul sau ar trebui sa fie ingrijorati.

Alina Gorghiu, atac la USR: Punctele politice nu se castiga prin numere de magie care dureaza cinci minute

Senatorul PNL Alina Gorghiu a vorbit joi, in cadrul unei conferinte de presa, despre invitatia de a intra in USR, adresata de liderul partidului, Dan Barna, Laurei Codruta Kovesi. Alina Gorghiu considera demersul conducerii USR unul politicianist.

Alina Gorghiu inteapa conducerea USR, acuzand-o ca ajuta PSD-ul: Punctele politice nu se castiga prin numere de magie care dureaza cinci minute

Senatorul PNL Alina Gorghiu a vorbit joi, in cadrul unei conferinte de presa, despre invitatia de a intra in USR, adresata de liderul partidului, Dan Barna, Laurei Codruta Kovesi. Alina Gorghiu considera demersul conducerii USR unul politicianist.

Alina Gorghiu critica DUR oferta USR pentru Kovesi: Este un demers POLITICIANIST. Cer conducerii partidului sa nu devina CINICA

Senatorul PNL Alina Gorghiu critica in termeni duri oferta USR ca Laura Codruta Kovesi sa se inscrie in aceasta formatiune. Ea afirma ca un astfel de demers ajuta doar PSD in dezbaterea interna si.

BOMBA in lumea politica! Alina Gorghiu, din nou insarcinata

Alina Gorghiu este insarcinata cu un al doilea copil, acesta urmand sa aduca pe lume al doilea baiat. Acesta a declarat ca este insarcinata in luna a sasea si, in curand, va intra in concediu de.

Alina Gorghiu este din nou insarcinata. Ce a spus despre viitorul copil

Senatoarea PNLAlina Gorghiuva deveni mama pentru a doua oara. Fosta sefa a PNL a marturisit, la un post de televiziune, ca este insarcinata in luna a sasea si ca va avea inca un copil. Se.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )