Libnet.ro
UNICEF

12:45

BIOGRAFIE Marius Nica:apropiat al Rovanei Plumb, a mai detinut conducerea Ministerului Fondurilor Europene in Guvernul Ponta

Adevărul Adevărul,
BIOGRAFIE Marius Nica:apropiat al Rovanei Plumb, a mai detinut conducerea Ministerului Fondurilor Europene in Guvernul Ponta

Marius Nica, propus si votat, vineri, in sedinta Consiliului National al PSD pentru a prelua conducerea Ministerului Fondurilor Europene, in locul Rovanei Plumb, a mai detinut acest portofoliu in perioada martie-noiembrie 2015, pana la demisia lui Ponta din functia de prim-ministru, el fiind cunoscut drept un apropiat al Rovanei Plumb. continuă pe Adevărul

Marius Nica, Felix Stroe si Paul Stanescu, propusi si votati de PSD in locul ministrilor demisionari

ACTUALIZARE 16:22 Tudose anunta numirea lui Sevil Shhaideh in functia de consilier de stat in cadrul Guvernului *Premierul: Partenerii nostri de la ALDE au hotarat sa-l mentina pe ministrul Viorel Ilie in Guvern Sevil Shhaideh a fost numita in functia de consilier de stat in cadrul aparatului guvernamental, a anuntat astazi premierul Mihai Tudose. *ACTUALIZARE 16:06 Tudose: Noul secretar general al Guvernului este Roxana Banica *ACTUALIZARE 16:01 Biografie: Paul Stanescu, fost director al Fabricii de conserve Caracal, presedinte CJ Olt timp de doua mandate *ACTUALIZARE 15:27 Biografie: Felix Stroe, fost comandant de nave de razboi, conduce Asociatia Romana a Apei si are si cetatenia moldoveneasca *ACTUALIZARE 15:23 Biografie: Marius Nica, apropiat al Rovanei Plumb, a mai detinut conducerea Ministerului Fondurilor Europene in Guvernul Ponta *ACTUALIZARE 15:15 Liviu Dragnea: Stanescu, Stroe si Nica, votati in unanimitate in CEx pentru a-i inlocui pe ministrii demisionari *ACTUALIZARE 14:48 Sedinta Comitetului Executiv National CEx) s-a incheiat, iar membrii CEx au votat cele trei propuneri in locul ministrilor demisionari. Astfel, la Ministerul Dezvoltarii Regionale va fi Paul Stanescu, liderul PSD Olt, la Ministerul Transporturilor - Felix Stroe, presedintele PSD Constanta, iar la Fonduri Europene - Marius Nica. *ACTUALIZARE 13:39 Corina Cretu, despre demisiile lui Sevil si a Rovanei: Sunt socata ca numele meu se vehiculeaza in legatura cu acest subiect *ACTUALIZARE 13:21 Surse: Viorel Ilie ramane in Guvern *ACTUALIZARE 13:15 Liviu Dragnea si Mihai Tudose au ajuns la sediul PSD pentru sedinta Cex *ACTUALIZARE 12:28 PNL: Tudose si Dragnea au prezentat una dintre cele mai dezgustatoare scene din cele zece luni de guvernare *ACTUALIZARE 12:13 Surse: Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica sunt candidatii care ii vor inlocui pe ministri demisionari *ACTUALIZARE 09:52 Sedinta a liderilor PSD si ALDE, la ora 10:00 *ACTUALIZARE 08:28 Ponta, dupa CEx al PSD: Tudose a scapat de oameni din &171;Cartelul de la Teldrum &187; *ACTUALIZARE 08:11 Sevil Shhaideh: Eu mi-am pastrat decizia pe care am luat-o miercuri si mi-am sustinut-o, multumesc CEx pentru sustinere ----- Ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc au demisionat, desi toata lumea din Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat le-a cerut sa nu demisioneze, a anuntat, ieri seara, Liviu Dragnea la finalul sedintei CEx, care a durat aproape sase ore.

Cine este Marius Nica, noul ministru propus de PSD pentru portofoliul Fondurilor Europene

Marius Nica, propus de PSD pentru functia de ministru al Fondurilor Europene in Guvernul Tudose, a mai ocupat acest portofoliu in 2015, in Guvernul Ponta. BIOGRAFIE Marius Nica Marius Nica s-a.

Cine este Marius Nica, propus la Ministerul Fondurilor Europene, in locul Rovanei Plumb

Marius Nica este propus pentru a prelua portofoliul Ministerului Fondurilor Europene, in locul Rovanei Plumb.

Marius Nica, Felix Stroe si Paul Stanescu, propusi si votati de PSD in locul ministrilor demisionari

ACTUALIZARE 14:48 Sedinta Comitetului Executiv National CEx) s-a incheiat, iar membrii CEx au votat cele trei propuneri in locul ministrilor demisionari. Astfel, la Ministerul Dezvoltarii Regionale va fi Paul Stanescu, liderul PSD Olt, la Ministerul Transporturilor - Felix Stroe, presedintele PSD Constanta, iar la Fonduri Europene - Marius Nica. *ACTUALIZARE 13:39 Corina Cretu, despre demisiile lui Sevil si a Rovanei: Sunt socata ca numele meu se vehiculeaza in legatura cu acest subiect *ACTUALIZARE 13:21 Surse: Viorel Ilie ramane in Guvern *ACTUALIZARE 13:15 Liviu Dragnea si Mihai Tudose au ajuns la sediul PSD pentru sedinta Cex *ACTUALIZARE 12:28 PNL: Tudose si Dragnea au prezentat una dintre cele mai dezgustatoare scene din cele zece luni de guvernare *ACTUALIZARE 12:13 Surse: Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica sunt candidatii care ii vor inlocui pe ministri demisionari *ACTUALIZARE 09:52 Sedinta a liderilor PSD si ALDE, la ora 10:00 *ACTUALIZARE 08:28 Ponta, dupa CEx al PSD: Tudose a scapat de oameni din &171;Cartelul de la Teldrum &187; *ACTUALIZARE 08:11 Sevil Shhaideh: Eu mi-am pastrat decizia pe care am luat-o miercuri si mi-am sustinut-o, multumesc CEx pentru sustinere ----- Ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc au demisionat, desi toata lumea din Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat le-a cerut sa nu demisioneze, a anuntat, ieri seara, Liviu Dragnea la finalul sedintei CEx, care a durat aproape sase ore.

Cine va gestiona fondurile europene in locul Rovanei Plumb. Numele vehiculate

Propunerea sustinuta de Liviu Dragnea la ministerul fondurilor europene este Carmen Moldovan, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Nu este clar pe cine va propune premierul Tudose, insa numele cel mai vehiculat in presa este cel al lui Marius Nica.

PROFIL Cine este Marius Nica, propus ministru al Fondurilor Europene: consilier al premierilor Tudose si Grindeanu, fost ministru in guvernul Ponta, fost ofiter MApN scolit la Academia SRI

Marius Nica, propus pentru functia de Ministru delegat al Fondurilor europene este in prezent consilier de stat al premierului Tudose. Marius Nica a mai fost si consilier de stat pentru fostul premier Sorin Grindeanu si a ocupat si functia de ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ponta in perioada martie - noiembrie 2015. A absolvit Academia de Informatii, a lucrat in MApN si a fost consilier al europarlamentarului Rovana Plumb, pe care a urmat-o, in calitate de secretar general, la Ministerul Mediului si la Ministerul Muncii.

Corina Cretu neaga informatia pe surse potrivit careia ar fi cerut demiterea Rovanei Plumb si a lui Sevil Shhaideh: Sunt socata ca numele meu se vehiculeaza in legatura cu acest subiect

Comisarul european Corina Cretu dezmint informatia vehiculata de un site potrivit careia ea este cea care ar fi cerut plecarea Rovanei Plumb si a lui Sevil Shhaideh din Guvern.

Nicolicea: Ne vom stradui sa terminam luni raportul privind cererea DNA pe numele Rovanei Plumb

Presedintele Comisiei juridice,deputatul PSD Eugen Nicolicea, a declarat, joi, ca membrii comisiei se vor stradui sa finalizeze luni raportul privind solicitarea justitiei in cazul Rovanei Plumb, afirmand ca aceasta va fi invitata tot luni la audiere si ca alesii vor cere Parchetului si alte acte, informeaza Mediafax.

Nou ministru scolit de SRI: Cine este Marius Nica, propunerea pentru Ministerul Fondurilor Europene (VIDEO)

Propunerea pentru Ministerul Fondurilor Europene, Marius Nica, a absolvit, in 2003, Academia Nationala de Informatii din Bucuresti, sectia Facultatea de Informatii. Dupa terminarea facultatii, a lucrat, pe.

ULTIMA ORA PSD si-a votat cele trei propuneri de noi ministri: Paul Stanescu la Dezvoltare, Felix Stroe la Transporturi si Marius Nica la Fonduri Europene

PSD si-a votat cele trei propuneri de noi ministri: Paul Stanescu la Dezvoltare, Felix Stroe la Transporturi si Marius Nica la Fonduri Europene. Comitetul Executiv al partidului a votat in unanimitate propunerile facute de premierul Mihai Tudose.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )