Libnet.ro
UNICEF

16:15

Declaratia exploziva a lui Victor Ponta: Liviu Dragnea s-a razbunat pe mine. Modul lui de conducere este unul mafiot

Antena3 Antena3,
Declaratia exploziva a lui Victor Ponta: Liviu Dragnea s-a razbunat pe mine. Modul lui de conducere este unul mafiot

Victor Ponta a facut o declaratie surprinzatoare duminica dupa-amiaza, la Antena 3. Fostul premier considera ca Liviu Dragnea s-a razbunat pe el jignindu-i intelgenta. S-a razbunat pe mine. S-a razb. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre PSD sub presedintia lui Liviu Dragnea: Stilul lui de conducere este un stil mafiot, unde toti trebuie sa fie din regiunea ta

Continua razboiul declaratiilor intre Victor Ponta si Liviu Dragnea! Fostul premier al Romaniei l-a acuzat pe cel care l-a urmat in fruntea PSD ca are un stil de conducere mafiot in care.

Ponta, intalnire cu un personaj malefic: M-am intalnit cu Liviu Dragnea

Mihaela Birzila a prezentat la Antena 3 o imagine cu Victor Ponta in care fostul premier s-a fotografiat alaturi de un personaj malefic al filmului Star Wars. Aici e ultima mea.

Victor Ponta, declaratie despre scandalul momentului: Sunt suparat pentru ca in 2016 am facut campanie pentru PSD si am votat cu PSD

Victor Ponta a facut declaratii cu privire la scandalul din PSD. Fostul premier este convins ca liderul PSD, Liviu Dragnea, vrea sa conduca tot ce se poate. Mi-as dori ca luni sa existe solutii pentru.

Victor Ponta, reactie DURA in scandalul din PSD. Cum ii desfiinteaza fostul premier pe Dragnea si pe traseistii impostori din partid

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza in scandalul care zguduie PSD, lansand un atac extrem de virulent la adresa actualei conduceri a partidului. El spune ca a ajuns sa se uite cu mare.

Liviu Dragnea, despre criza din PSD: Este mult mai putin decat ce se vede

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit vineri, cu primarii si liderii PSD Vaslui, in cadrul turneului in Moldova. Referitor la criza din PSD, Dragnea a declarat la intalnirea cu.

Presedintele filialei Caras-Severin a Asociatiei Comunelor din Romania, de partea premierului Tudose in lupta cu Liviu Dragnea

Nicolae Beg, presedinte interimar al Filialei Judetene Caras-Severin a Asociatiei Comunelor din Romania, a declarat pentru Reper 24 ca este de partea premierului Mihai Tudose, in lupta cu Liviu Dragnea.

Declaratie surprinzatoare. Ce va face Liviu Dragnea ca urmare a presiunilor din PSD

Liviu Dragnea, liderul PSD, a anuntat ca va convoca cat mai repede un CEX pentru a lamuri situatia din interiorul partidului. Ministrul de Interne, Carmen Dan, si premierul Mihai Tudose sunt in.

Vicepremierul Paul Stanescu, la Bacau: Nu doresc sa fiu prim-ministru. Sunt in bune relatii cu Mihai Tudose / Liviu Dragnea a plecat pe usa din spate, pentru a evita presa

Liviu Dragnea si a continuat, vineri, turneul in Moldova - dupa Suceava, liderul social-democrat a participat in aceasta dupa-amiaza la sedinta Comitetului Executiv al Organizatiei Judetene a PSD Bacau, care a avut loc la Centrul de Afaceri si Expozitii. Acesta s-a ascuns insa de ochii numerosilor jurnalisti prezenti, preferand sa plece prin spatele cladirii.

Liviu Dragnea, despre criza din PSD: Este mult mai putin decat ce se vede

Aflat in turneu in regiunea Moldovei, seful PSD Liviu Dragnea s-a intalnit vineri, 12 ianuarie, cu primarii si liderii PSD Vaslui.

Liviu Dragnea, la Vaslui: Oamenii ne cer sa continuam cu modificarea legislatiei pentru a stopa cat mai mult abuzurile

Aflat in turneu in regiunea Moldovei, seful PSD Liviu Dragnea s-a intalnit vineri, 12 ianuarie, cu primarii si liderii PSD Vaslui.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )