Libnet.ro
UNICEF

22:15

Discutii in Camera Deputatilor. Opozitia cere demiterea lui Liviu Dragnea

B1 B1,
Discutii in Camera Deputatilor. Opozitia cere demiterea lui Liviu Dragnea

UPDATE 10:45: Victor Ponta a solicitat supunerea la vot a modificarii regulamentului Camerei Deputatilor. Florin Iordache, presedintele de sedinta, a respins supunerea la vot a regulamentului datorita faptului. continuă pe B1

UPDATE // Discutii aprinse in Camera Deputatilor. Opozitia a cerut demiterea lui Liviu Dragnea. Sedinta a fost suspendata

Deputatii PSD au fost convocati de urgenta pentru a se opune incercarilor opozitiei de a modifica regulamentul Camerei Deputatilor, cu scopul ulterior de a-l inlatura pe Liviu Dragnea de la sefia Camerei.

Florin Iordache, dupa scandalul din Camera Deputatilor: Opozitia a adoptat un simulacru de hotarare. Cand am vrut sa facem un vot, si-au scos cartelele si au plecat (VIDEO)

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a prezentat, miercuri, propria versiune asupra a ceea ce s-a intamplat in plen, atunci cand liberalii au cerut revocarea lui si a presedintelui Camerei,.

Circ in Parlament. Un liberal a preluat conducerea sedintei in Camera Deputatilor si opozitia a votat schimbarea lui Dragnea

PSD si ALDE au pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, iar opozitia forteaza schimbarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si cea a vicepresedintelui Florin Iordache. PNL a.

Circ in Parlament. Opozitia forteaza schimbarile lui Liviu Dragnea si Florin Iordache din functiile de la Camera Deputatilor

PSD si ALDE au pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, iar opozitia forteaza schimbarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si cea a vicepresedintelui Florin Iordache. PNL a.

Liviu Dragnea, despre pierderea majoritatii in Camera Deputatilor: Nu ma pricep bine la aritmetica

Liviu Dragnea intrebat despre pierderea majoritatii din Camera Deputatilor a raspuns ironic. Nu ma pricep bine la aritemtica, nu sunt pregatit acum. Despre prezenta redusa a social-democratilor din plenu.

Coalitia PSD-ALDE pierde majoritatea n Camera Deputatilor - i lipsesc 2 voturi pentru a nu depinde de alte partide

Dupa ce patru deputati au plecat luni de la PSD la partidul lui Victor Ponta, PSD si ALDE au ramas fara majoritate in Camera Deputatilor, lipsindu-le in acest moment doua voturi pentru a nu depinde de alte partide. Victor Ponta castiga alti patru deputati de la PSD si anunta ca isi poate face grup parlamentar.

Ce explicatii le-a oferit Florin Iordache jurnalistilor, dupa circul din Camera Deputatilor

Deputatul PNL Raluca Turcan sustine ca votul dat in Parlament, chiar daca nu a fost supus de presedintele de for, a respectat procedura, asa ca Liviu Dragnea a pierdut functia de presedinte al Camerei.

SCANDAL ca pe maidan la Camera Deputatilor. Victor Ponta: Dragnea e inchis in BUNCAR, dar se va intampla REVOCAREA lui

Scandal monstru, miercuri, in Parlament. Votul pentru revocarea luiLiviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor a fost suspendat dupa un circ ca pe maidan intre liderii PSD si cei ai opozitiei. Florin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )