Libnet.ro
UNICEF

16:00

Elena Udrea, despre prezidentialele din 2014: Maior il sustinea pe Ponta, Coldea, pe Iohannis. Lor le-a fost teama ca daca eu ies pe locul trei... (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, despre prezidentialele din 2014: Maior il sustinea pe Ponta, Coldea, pe Iohannis. Lor le-a fost teama ca daca eu ies pe locul trei... (VIDEO)

Elena Udrea a vorbit duminica seara, in cadrul emisiunii Controverse, despre alegerile prezidentiale din 2014, precizand ca George Maior l-a sustinut pe Victor Ponta, iar Florian Coldea, pe Klaus Iohannis. Fo. continuă pe B1

Elena Udrea, la CONTROVERSE, cu Andrei Badin: Duminica seara, de la ora 21, in eclusivitate, pe B1 TV

Duminica seara, de la ora 21, in eclusivitate, pe B1 TV, va fi difuzat un interviu cu cel mai important personaj al saptamanii. Elena Udrea! Noi dezvaluiri din Jurnal. despre Protocoale din Justitie, dar.

Elena Udrea, la CONTROVERSE, cu Andrei Badin: Duminica seara, de la ora 21, in exclusivitate, pe B1 TV (VIDEO)

Duminica seara, de la ora 21, in exclusivitate, pe B1 TV, va fi difuzat un interviu cu cel mai important personaj al saptamanii. Elena Udrea! Noi dezvaluiri din Jurnal. despre Protocoale din Justitie, dar.

Elena Udrea a pierdut unul din gemeni. Al doilea nu este in siguranta!

Elena Udrea trece prin momente cumplite. Insarcinata cu gemeni dupa tratamente de fertilizare, celebra politiciana a primit vestea ca a pierdut unul din copii, iar evolutia celuilalt nu este deloc sigura.

Elena Udrea, noi dezvaluiri incendiare: Sebastian Ghita a fost un fel de baiat de mingi al lui Coldea si al lui Maior

Elena Udrea a facut noi declaratii incendiare despre Sebastian Ghita, Florian Coldea si George Maior. Eu am facut un denunt oficial. Din toata lupta asta anticoruptie, mai exista doua persoane corupte,.

Elena Udrea a dezvaluit ca un fost sef al SRI a vrut sa candideze la prezidentiale: Nu a avut curajul sa-i spuna lui Traian Basescu

Elena Udrea a dezvaluit duminica, in cadrul emisiunii Controverse, ca fostul director al SRI; Geore Maior ar fi vrut sa candideze la alegerile prezidentiale din 2014, insa nu a facut acest lucru pentru.

Elena Udrea: Oamenii de afaceri se imbulzeau sa fie chemati de sefii de la SRI pe la diverse chermeze. Ghita a fost un fel de baiat de mingi al lui Coldea si al lui Maior (VIDEO)

Elena Udrea a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Controverse ca oamenii de afaceri se imbulzeau la SRI, in vremea lui Florian Coldea, ducand genti de bani, pentru a scapa de dosare si a.

Elena Udrea, detalii despre starea sa de sanatate: Medicii mi-au recomandat repaus total la pat pentru primul trimestru (VIDEO)

Elena Udrea a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Controvese despre starea sa de sanatate, explicand de ce medicii i-au recomandat repaus total pentru primul trimestru de sarcina. Eu, in afara de.

Elena Udrea: Codruta Kovesi i-a scris unei jurnaliste vino la DNA la ora x pentru ca dau o cafea fierbinte. Evident, era vorba despre... (VIDEO)

Elena Udrea a vorbit duminica seara in emisiunea Controverse, despre dzvaluirea facuta in jurnalul sau, potrivit careia acoperitii din presa primeau mesaje direct de la Coldea si Kovesi. Un.

Elena Udrea, dezvaluiri despre statul paralel: Exista o strategie de distrugere a oamenilor de afaceri romani(VIDEO)

Elena Udrea a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Controverse, referindu-se la oamenii de afaceri care aveau legaturi stranse cu SRI, ca exista o strategie de a fi distruse afacerile romanesti,.

Elena Udrea, primele declaratii dupa ce a pierdut unul dintre gemeni: Asa a vrut Dumnezeu

Elena Udrea trece prin momente dificile in Costa Rica. Sarcina nu decurge normal si a fi pierdut unul dintre gemeni. Fostul ministru a vorbit despre trauma prin care trece si despre starea ei de sanatate,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2189 seconds )