Libnet.ro
UNICEF

20:47

Ponta, despre Legea pensiilor: Asa cinism n-am mai intalnit

B1 B1,
Ponta, despre Legea pensiilor: Asa cinism n-am mai intalnit

Proiectul de lege a pensiilor e cea mai ticaloasa minciuna, e de parere presedintele ProRomania, Victor Ponta. Fostul premier a declarat ca bugetul de stat nu permite cresterile de pensii prevazute in proiect. continuă pe B1

Ponta, despre Legea pensiilor: O minciuna ordinara prin care Dragnea si Dancila ii mint pe pensionari sa le fure voturile in 2020

Victor Ponta da de inteles ca noua Lege a pensiilor prezentata de Guvern este o minciuna ordinara prin care Liviu Dragnea si Viorica Dancila ii mint pe pensionari pentru a-i convinge sa-i votezesi in.

Ponta, despre cresterea pensiilor:E cea mai ticaloasa minciuna.Daca sunt bani, sa-i dea acum, nu in 2021 dupa ce obliga oamenii sa ii mai voteze o data

Fostul premier Victor Ponta a vorbit joi, intr-o conferinta de presa, despre proiectul de crestere a pensiilor propus de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, spunand ca este cea mai ticaloasa minciuna si un gest foarte cinic. Acesta a explicat ca daca nu exista bani pentru maririle pensiilor acum, nu vor exista nici in 2021 si a declarat ca PSD promite o crestere numai cu conditia unui vot viitor.

Ponta, despre cresterea pensiilor: Mi se pare cea mai ticaloasa minciuna

Proiectul de lege privind cresterea pensiilor este cea mai ticaloasa minciuna, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, la Tulcea, presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta, relateaza Agerpres.

Ultima varianta din Legea Pensiilor conduce la un impact bugetar urias: 8,4 miliarde de lei in primul an si 81 de miliarde de lei in 2022

Ultimul draft din Legea Pensiilor arata ca impactul bugetar va fi de 8,4 miliarde de lei in primul an si 81 de miliarde de lei in 2022.

Legea pensiilor, pe masa Guvernului

Legea pensiilor ajunge pe masa Guvernului. Eugen Teodorovici a anuntat ca Ministerul Finantelor a finalizat calculele, iar proiectul poate fi discutat in sedinta de guvern de joi. in plus, ministrul da.

Victor Ponta, reactie dura la legea pensiilor: Cea mai ticaloasa minciuna

Proiectul de lege privind cresterea pensiilor este cea mai ticaloasa minciuna, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, la Tulcea, presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta. Proiectul propus de.

Legea pensiilor, un proiect controversat

Proiectul de lege a pensiilor aprobat, miercuri, in sedinta de Guvern si trimis catre Parlament spre dezbatere si vot nu este pe placul tuturor alesilor. Ministul Muncii si Justitiei Sociale, Olguta Vasilescu nu l-a convins pe fostul prim-ministru Victor Ponta, actual deputat in Parlament. Conform acestuia, proiectul aprobat de Guvern si prezentat de Olguta Vasilescu este cea mai ticaloasa minciuna. Declaratia a fost facuta de Victor Ponta intr-o conferinta de presa pe care liderul partidului Pro Romania a sustinut-o, ieri, la Tulcea.

Sedinta de Guvern, de la ora 15.00. Executivul ar putea aproba legea pensiilor, in timp ce pensionarii protesteazain Piata Victoriei

Guvernul se intruneste in sedinta, miercuri, de la ora 15. 00, iar pe ordinea de zi va figura si proiectul legii pensiilor, potrivit ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici. De la ora 11. 00, in Piata Victoriei este programat un protest al pensionarilor, nemultumiti ca pensiile nu vor mai fi corelate cu salariul mediu brut pe economie.

Teodorovici: Legea pensiilor intra in sedinta de miercuri a Guvernului. Este cea mai mare provocare a Executivului

Proiectul legii pensiilor, care va fi pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului, va fi cea mai mare provocare a Executivului, avand in vedere impactul financiar foarte mare, peste limita impusa pentru anul 2019, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

LEGEA PENSIILOR, adoptata de Guvern. Ministrul Muncii promite: Nicio pensie nu va scadea. Nu s-a schimbat varsta de pensionare (VIDEO)

Guvernul a adoptat, miercuri, noul proiect al Legii Pensiilor, care prevede ca valoare punctului de pensie va creste gradual, pana la 1. 875 lei in anul 2021. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, da asigurar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )