Libnet.ro
UNICEF

15:00

Victor Ponta il arunca pe Liviu Dragnea in ghearele DNA. Dezvaluiri BOMBA ale fostului premier: Sa il trimitem pe Dragnea sa isi scrie Strategia la Rahova .... pana in 2040?

B1 B1,
Victor Ponta il arunca pe Liviu Dragnea in ghearele DNA. Dezvaluiri BOMBA ale fostului premier: Sa il trimitem pe Dragnea sa isi scrie Strategia la Rahova .... pana in 2040?

Victor Ponta l-ar putea arunca pe Liviu Dragnea direct in ghearele DNA. Fostul premier arata ca intentia sefului PSD de a stabili Strategia Romania 2040 ii aminteste de o situatie dramatica din. continuă pe B1

Victor Ponta face acuzatii grave la adresa lui Liviu Dragnea: Vrea sa va ia banii si voturile

Fostul premier Victor Ponta face noi acuzatii grave la adresa lui Liviu Dragnea. Strategia lui Dragnea pana in 2040? Foarte simplu - sa va ia voturile si banii si sa nu faca nimic din ce v-a promis! La fel ca si.

Liviu Dragnea se tine la distanta de subiectul sesizarii CCR in cazul revocarii lui Kovesi

Liviu Dragnea pare ca se tine la distanta de subiectul sesizarii CCR in cazul revocarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Liderul social-democratilor spunea zilele trecute ca politic il sustine pe.

Liviu Dragnea, invitat oficial in Israel. Premierul Netanyahu il cheama pe liderul PSD la Ierusalim

Premierul Israelului Benjamin Netanyahu l-a invitat pe liderul PSD Liviu Dragnea in Israel. Benjamin Netanyahu i-a trimis o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, prin care il invita pe.

Bazinul de inot inaugurat acum o luna de Liviu Dragnea este si acum inchis. Ce problema n-au rezolvat administratorii

La aproape o luna de la inaugurarea cu mare fast a bazinul de inot de la Focsani, de catre presedintele PSD Liviu Dragnea, complexul sportiv care a costat 8 milioane de euro este, in continuare, inchis pentru public.

Meci Liviu Dragnea Klaus Iohannis, faza pe Ierusalim

Obiectivul principal al lui Liviu Dragnea fost acela de intra in conflict explicit pe aceasta tema cu presedintele, ca parte a unei agende politice interne, nu acela de a propune o noua pozitionare strategica a tarii pe o tema de mare impact. De aceea, preocuparea pentru respectarea procedurilor constitutionale sau fata de daunele potentiale de imagine in exterior nu au contat in nici un fel.

Romania 2040, strategia prin care Liviu Dragnea poate decide soarta tarii pentru urmatorii 22 de ani

Strategia Romania 2040 este un proiect de lege publicat de Guvern, care va fi realizata de o comisie condusa de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si care va deveni obligatorie pentru toate guvernele ce vor urma in urmatorii.

Liviu Dragnea pleaca din tara:Cu ce oficiali se intalneste liderul PSD

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, va pleca la Tallinn, in Estonia, pentru a participa, luni si marti, la Conferinta presedintilor de parlamente din statele membre ale Uniunii Europene. Pe.

Traian Basescu: Liviu Dragnea, un neispravit din Teleorman, face praf si pulbere 60 de ani diplomatie in relatiile Romaniei cu Israelul si tarile arabe

Traian Basescu reactioneaza in scandalul momentului: mutarea Ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Declaratiile premierului Viorica Dancila si ale sefului PSD, Liviu Dragnea, conform.

Liviu Dragnea, acuzatii dure la adresa BNR

Liviu Dragnea da vina pentru cresterea inflatiei pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe Klaus Iohannis si pe partidele din Opozitie. Presedintele PSD sustine ca exista o coalitie a celor trei entitati.

Liviu Dragnea: Nu exista partid fara ofiteri acoperiti in interior. Nu exista!

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat ca atat in partidul pe care il conduce cat si in celelalte partide politice din Romania exista ofiteri sub acoperire si ca nu crede ca are sanse sa afle cine sunt cei care fac parte din PSD, potrivit Hotnews.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )